Astrolojide doğum haritası ülkeler için de çıkartılır ve gezegen yerleşimleri, transitleri, ilerletilmiş haritalar birçok bilgi verir.

Ülkemizin astroloji haritası, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti ilan ettiği tarih 29 Ekim 1923, saat 20.30, yer ise Ankara baz alınarak çıkartılır. Ülkemizin haritasında Yükselen Burcu Yengeç; Güneş Burcu Akrep, Ay Burcu İkizler'dir.

*Yükselen burç ve bulunduğu 1.ev ülke halkını anlattığından, Türk insanı Yengeç burcu gibi, ailesine, atalarına bağlı, geleneksel, vatanını sevendir. Bir Yengeç gibi anne şefkatine sahip, korumacıdır. Düşkünün, ihtiyacı olanın yanındadır. Tarihini unutmayan, geçmişine sahip çıkan, bu ülke için mücadele edenleri daima anan, minnet ve saygı duyandır.

*Yükselen burç yöneticisi Ay kritik derece 29 İkizler'de, sıkıntılar, sorunlar, kayıplar, krizleri temsil eden yerleşimde. Ülkemiz halkı pek çok sorunla, krizlerle, kayıplar verme gibi durumlarla karşı karşıya kalmaktadır.

Kadınları temsil eden Ay’ın burada olması, ülkemizde kadınların gözardı edilerek geri planda kalmasının bir göstergesidir.

İkizler burcundaki Ay'ın buraya yerleşmesi ülke halkının düşüncelerini rahat ifade edememesinin ve sesinin yeterince çıkmamasının bir nedenidir.

*Ülkemizin Güneş Burcu, Akrep burcudur ve çocuklar, şans, aşk, sevgili, eğlence, cinsellik gibi konularla ilgili bu yerleşim, toplumda yaşananların neden bu kadar derin, tutkulu, gizemli, merak dolu, güçlü ve cesurca olduğunun, mafya veya can acıtan dizilerin, realite programlarının neden bu kadar reyting yaptığının bir açıklamasıdır.

Akrep Burcu yöneticisi Plüton yeniden doğma, kendini dönüştürmeyle alakalı olduğundan yerleşimi özgürlüğü uğruna canını vermekten çekinmeyen bir halkın, büyük fedakarlık ve mücadelelerle küllerinden yeniden nasıl doğduğunun ve ülkemizin nasıl kurulduğunun su götürmez bir gerçeğidir.

İşte bütünün sadece bir kısmı olan bu yerleşimler bile, astrolojik bir haritanın neleri anlattığının çok önemli bir göstergesidir. Sevgiyle, Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti.

3 SAYISI

Dün GökyüzüRenkahenk instagram hesabımdan bir Tarota sor paylaşımı yaptım. Takipçilerimin çoğu soruları için 3 no.lu kartı seçti. Dün tarih 12'ydi ve günün toplam sayısı da 3. Mükemmel bir eşzamanlılık. 3, yaradanın gücünü temsil eden kutsal bir sayı. Yaratıcı enerji, olumlu tutum ve bolluk ile ilgili. Yaradanın sevgisi ve yardım elini hissederek, ihtiyacımız olan gücün içimizde olduğunu ve onu kullanmamız gerektiğinin mesajını veriyor. Yaşamımıza huzur ve sevgi gelebileceği gibi, bizi bekleyen yeni başlangıçlara ve büyümeye hazır ol diyor.  Dileğimiz, dualarımız duyuldu, zor bir dönemden geçiyorsak yardım eli bize uzanıyor. Böyle bir zamanda bu sayının bu kadar anlamlı bir mesajı vermesi. Oldu bile, çok şükür diyorum.

TAROTA SOR

Tarota Sor çalışmamı sizlerle de paylaşmak istedim. Siz de sorularınızı sorun ve kartınızı seçin. Bakalım  mesajı ne olacak. Yarınki yazımda yayınlayacağım. Ama önceden öğrenmek isteyenler bugün akşam saatlerinde paylaşacağım instagram hesabım GökyüzüRenkahenk'ten de sorularına kartımın verdiği mesajı okuyabilirler.