Dün, Boğa burcunda Tam Ay Tutulması (Dolunay) meydana geldi. Herkes bir istikrar, bir güven isteğiyle hareket edebilir. İyi olanların emek verenlerin kazanacağı, kötü niyetliler ise kaybedeceği bir süreç başlıyor. Ne olursa kadersel olacak, kişi kendi iradesiyle hükmedemeyecek.

Haklar, özgürlükler, eşitlik daha bir dile getirilebilir. Enflasyondaki dengesizlik yükselerek, fiyat artışları daha da devam edebilir. Toprak hareketliliği etkisini orta şiddette gösterebilir.

Kalp ve damar hastalıkları, tiroid bezi, boyun ve boğazlarda rahatsızlıklar, diz ve bileklerle ilgili sağlık sorunları çokça yaşanabilir.

Bugün sizlere, etkisi 6 aya yayılacak olan tutulmanın burçlara etkisini ve tarot kartları üzerinden mesajını yorumladım.

Koç Burcu,

Etkiler, Maddi kaynaklarınız, ortaklı kazançlarınız, özdeğeriniz üzerinden etki aldığınız bu tutulmada ani masraflar, ani kazançlarla karşılaşabilir, ortaklı kazanımlarda sorunlar yaşanabileceği gibi, kendi değerinizi sorgulayarak, kendinizi daha bir önemseyerek ilişkilerinizde farklı yaklaşımlar sergileyebilir, sizi önemseyen insanları hayatınızda tutabilir, aksi davranışta bulunanları hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

Tarot mesajı, Gerek işinizde gerekse ilişkinizde güzel gelişmeler olabilir. Ciddi adımlarla ilişkiyi sağlamlaştırma, işle ilgili başarı kazanma, yükselme etkisi olabilir fakat, alma verme dengesini korumaya dikkat etmelisiniz. 

Boğa Burcu,

Etkileri, Kendinizle ve ilişkinizle ilgili ani ve sürpriz kararlar alabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Evlilik ya da boşanma kararı alma, iş ya da ev değişikliği yapma etkisi mevcut.

Tarot mesajı, Çabaladığınız konuda emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz. İlişki anlamında sorunlar yaşıyorsanız biraz kendi kendinize kalacağınız bir dönem olabilir. İşle ilgili beklentinizin karşılandığı bir etki mevcut. Birikiminizi değerlendirme yolunda gayrımenkul sahibi olabilirsiniz.

İkizler Burcu,

Etkiler, Bu tutulma size yüzleşme yapacağınız kişiler ve konularla ilgili gelebilir. Sizden gizlenen olaylar açığa çıkabileceği gibi, değer veren ve vermeyenlerin belli olacağı bir süreç. 

Tarot mesajı, Çok çalışıp çabaladınız artık karşılığını alma zamanı. Maddi manevi anlamda size bereket bolluk getirecek insanlar karşınıza çıkabilir, kazançlarınızda artış yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu,

Etkileri, Arkadaş çevrenizde elemeler yapabilir, bütçenizi düzenleme yoluna gidebilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirme adına adımlar atabilir, yeni bir iş kurma konusunda harekete geçebilirsiniz.

Tarot mesajı, Birşeyden vazgeçerek yapacağınız bir seçimle bir karar vermek durumunda kalabilirsiniz.  Hayatınızın geri kalanını etkileyecek bu kararı verirken açık ve dürüst olmalısınız.

Aslan Burcu,

Etkileri,                Kariyerinizle ilgili çabalarınızın karşılığını alabilir, uzun zamandır istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. Bekarlar için evlilik sözkonusu olabilirken, ani boşanmalar da getirebilir bu tutulma.

Tarot mesajı, Aklınızdaki konuyla ilgili rüyalarınız, sezgileriniz çok kuvvetli olabilir. Konuya gerçekçi yaklaşarak, mantık çerçevesinde bakmak faydanıza. Hayallerden uzaklaşarak sağlamcı adımlar atmalısınız.

Başak Burcu,

Etkileri, Hayata bakışınız, inançlarınızla ilgili farkındalıklar yaşatma etkisi olan bu tutulmada, kendinizi geliştirme adına yeni eğitimler alabilir, yurtdışı bağlantılı konularda harekete geçebilirsiniz. 

Tarot mesajı, Uzun zamandır harekete geçmek istediğiniz konuyla ilgili bekleyişe son verebilir, harekete geçebilirsiniz. Planlı, doğru hamlelerle hareket size kazandırabilir.

Terazi Burcu, Bu tutulma sizi maddi manevi değerler, ortaklı kazançlar, başkalarından elde edilen gelirler, miras konularında etkileyebilir. Sürprizli kazançlar, beklenmedik harcamalar etkisi varken, krizli konularda hiç ummadığınız kararlar alabilirsiniz.

Tarot mesajı, Büyük olaylarla değişim, dönüşüm vakti. İş ortamında veya ilişkilerde fikir çatışmaları, yol ayrımları yaşanabilir. Burada baskıcı taraf olmamaya dikkat etmelisiniz.

Akrep Burcu, Bu tutulma size ilişkilerle, ortaklı işler üzerinden geliyor. Kiminiz için, kendini ön plana alarak iyi gitmeyen ilişkileri sonlandırma etkisi mevcutken, kiminiz ise ani evlilik kararı alabilir. Maddi konularda dikkat etmeniz gereken bir süreç. İnatla hareket etmemeye dikkat etmelisiniz.

Tarot mesajı, Aklınızdaki konuyla ilgili emek verdiyseniz eğer kazanımları da size gelebilir. Çok güzel başlangıçlar la kısmet, başarı ve ödül sizin olabilir.

Yay Burcu, Bu tutulmada günlük hayatınız, iş ortamı, sağlığınızla ilgili konular ön planda. Günlük hayatınızı, rutin işlerinizi düzenlemek isteyebilir, kendinizi yorgun hissederek biraz içinize dönmek yalnız kalmak isteyebilirsiniz.  

Tarot mesajı, Herhangi takıntı yaptığın bir konuda bir sınava tutulabilir ve seçim yapmak durumunda kalabilirsin. Bu seçimi dışarıdan müdahalelere izin vermeden, kontrolünü kaybetmeden, iyiyle kötüyü ayırırmışcasına yapmak faydanıza olabilir.

Oğlak Burcu, Çocuklar, şans, maddi gelirler, hayattan aldığınız keyif, aşk eğlence konuları tutulmada öne çıkıyor. Ani haberler duyabilir, ani seyahatler yapabilir, ani kazançlar ve harcamalar yaşayabilirsiniz.

Tarot mesajı, Duygusallık had safhada. Olumlu güzel gelişmeler yaşayabilir, mutlu bir beraberliğe yol alabilir, işle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kova Burcu, Bu tutulmada aile, ev, yuva, yer değişikliği, taşınma, evlilik, anne baba ile ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ani evlilik ya da boşanma kararı, ani bebek haberi, ani emlak alımı, ani taşınma gibi konular sözkonusu olabilir.

Tarot mesajı, Gerek özel gerekse iş hayatında güzel gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işle ilgili hareketlenme durumu ve ilişklerde ise heyecanlı başlangıçlar sözkonusu olabilir.

Balık Burcu, Tutulmada iletişim, kardeşler, yakın çevre, ticaret, otomobil, eğitimle ilgili konular ön planda. Fikir yönünden daha üretken olacağınız bir süreç olabilir. Yakın çevrenizden evlilik haberi alabilirsiniz. Kiminiz araç sahibi olurken, kiminiz de eğitim seminer konularında harekete geçebilirsiniz.

Tarot mesajı, Konuyla ilgili mücadele haliniz devam ediyor. Avantajlı olan siz olsanız da mücadeleyi bırakmamak faydanıza. İlerleyen dönemde kazanan siz olabilirsiniz.