İfade edemediklerinizi rahatça konuşma ve kendinizi savunma zamanı. Sivridilli olmadan, öfkelenmeden, sabırsızlık göstermeden tabii ki.

Aynı anda birkaç işi halletmek enerjisi hissedilebilir, tabii ki odaklanıp, dağılmadan yapabilirseniz ne ala.

Hızlı düşünüp, hızlıca konuşmalar yaparken bir türlü karar alamama, sonuca bağlayamama durumları olabilir.

Etki altında kalma, yakın çevre özellikle kardeşlerle sorunlar yaşama bu dönemlerde çok olabilir.

Kararsız olduğunuz konular her neyse bir karar vermenizi sağlayacak, fikirlerinizi düşüncelerinizi değiştirecek bir dönem olabilir Mars İkizler Burcu dönemi.

Akciğer, solunum yolu rahatsızlıkları, bronşit, cilt hastalıkları özellikle zonada artış yaşanabilir.

Çocuklarda sabırsız davranışlar, hiperaktivite, dikkat eksikliği görülebilir.

Bugün Gökyüzü

Güzel etkileri olan bir gün. İsteklerin, arzuların gerçekleşmesinde iyicil etkiler mevcut. Abartıya kaçmamaya dikkat. Emek vererek çabalamak ortaya birtakım ürünler koyarak kazanç sağlamak mümkün. Önünüze çıkacak fırsatları değerlendirirken, veda etmek durumunda kalacaklarınız olabilir, hayatınızda yeni yollar açılabilir.

Günün Tarot Kartları mesajı

7 Araba 16 Kule

Kendinizi hangi konuda hazır hissediyorsanız harekete geçme zamanı. Engelleri aşabileceğiniz ama bunu da dengeyi kurarak yapmanız gerekiyor. Sağlık sorunları varsa iyi haberlerin alınması, birliktelikte problemler varsa düzelmelerin olması, işle ilgili beklentilerin gerçekleşip kazancın artması etkisi mevcut. Kontrolü elden bırakmadan dengeli hareket etmeye dikkat. Yeni bir düzen için mevcut yaşamınızı değiştirirken geride bıraktıklarınız olabilir.

Size beklemediğiniz birşey gibi gelse de, hayatınızın altüst olduğunu düşünerek o an çok üzülseniz de, bıraktıklarınızın yerine daha iyileri gelerek, iyi ki de olmuş diyebilirsiniz.