Güneş, ayrıntıya takılmaktan kendini alamayan, hizmet odaklı Başak burcuna geçiş yaptı. Semboliğindeki M harfinin tarladaki boynu bükük başakları, kuyruğundaki D harfi ise onları biçen orağı anlattığı Başak burcu insanları hayatta tecrübe ettikleriyle çok güçlenir, ne yaşarlarsa yaşasınlar dayanıklıdırlar. Hizmet etme dürtüsüyle yaşar. Görev bilinci ve sorumluluğu çok gelişmiş olan burçlardandır. Başak Burcu'nun olmadığı yerde sistem kurulmaz, yürümez, ilerlemez.

O yüzdendir ki, güneşin Başak Burcunda olduğu süre boyunca,

Çalışma odaklı, günlük hayatta biraz daha planlı olma isteği, uzun zamandır ertlelenen işleri toparlama girişimi, aksatılan sağlık kontrollerini yaptırma girişimleri ön planda olabilir.

Hayatınızın her alanında bir temizlik yapma ihtiyacıyla fazlalıkları ve işe yarayıp yaramayanları gözden geçirme, ayıklama, eleme ve atma girişimlerinde bulunulabilir, buna kişiler de dahil. Tam bir detoks zamanı diyebiliriz. Tabii bunları yaparken kendinizi de bir gözden geçirmekte fayda var, eleyen olduğunuz kadar elenen de olabilirsiniz.

Mükemmelliyetçi ve titiz tavırlar sergilerken, karşınızdakinden de aynı davranışları beklemek isteğinizde tatmin olmama durumlarında biraz tolerans göstermeyi unutmayın. İnsanların hatalarını, eksiklerini bodoslama yüzlerine vurmayın. Biraz hoşgörüden kimseye zarar gelmez.

Ruhunda mükemmeliyetçilik olan Başak Burçları doğum gününüz kutlu olsun.

Bugün Gökyüzü

Sezgisellik had safhada, haberci rüyalar görülebilir. Abartılı duygu yoğunluğuyla ilişkilerde kendimizi feda eder duruma, hayallere fazla kapılarak aldanmalara, kandırılmalara yenik düşebiliriz. Duygusal krizler yaşanması riskine dikkat.

Kariyer ve hedeflerimiz doğrultusunda fikirlerimizi uygulama, hakkımız olanı alma yolunda harekete geçme etkisi yüksek. İlişkisinde sorun yaşayanlar için  şifalandırıcı bir etki mevcut.

Günün Tarot Kartları

6 Aşıklar 15 Şeytan

Dürüst ve açık olarak hayatınızın kalanını etkileyecek olsa da bir karar verme durumunda kalabilirsiniz. İlişkinizde bir seçim yapmak, işinizle ilgili büyük bir değişiklik sözkonusu olabilir, ne olursa olsun bir karar verme ve sonrasında dönüp arkanıza bakmama etkisi mevcut.

Çokça takıntı yapabileceğiniz, şeçim yapma durumunda kalabileceğiniz yönünde etkiler olsa da  korkmadan, bir sınavdan geçtiğinizi düşünerek, kendinizi kontrol ederek yanlış olanı görmeniz ve daha dikkat etmeniz gereken durumlar olabilir. Belki ilişkinizde problemler yaşayacak sizi çok yoracak ama kopamayacaksınız, ilişkinize dışarıdan müdahale edenler olacak ya da işinizle ilgili sıkıntılar yaşayacaksınız. Tüm olanlar karşısında yapmanız gereken kendinizi kontrol etmek. Bir karar vermenizi gerektiren durumlar olsa da direnmek boşuna olabilir.