Bir türlü bitmek bilmeyen bir ay gibi geldi mi size de? Yorgunluk, hareketsizlik, kal gelmiş gibi. Her şeyin sanki üstümüze üstümüze geldiği, zorlandığımız günlerle dolu bir ay geçiriyoruz. Valla bende durum öyle.

Zaten aylardır bir keyifsizlik hali var üzerimizde. Bir astrolog olarak da konuşacak olursam, gökyüzündeki sabit burçlardaki yerleşimler etkiyi kat be kat arttırıyor. Hele ki güneşi 25 derecede olan bir Kova olarak sert açılar beni çok zorluyor, Akrep de gelince üstüne üstlük vay halime. Bir yerlerden bir şeyler yumuşatıyor biraz Allah'tan da, onlar da olmasa bitik bir, ben. Biraz daha sabır, sabit burçlardan değişken burçlara geçtiğinde hava biraz yumuşayacak inşallah.

Bu yazdıklarımdan sakın sürekli astrolojik haritalarına bakıyor ona göre mi hareket ediyor demeyin, valla bazen günlerdir bakmadığım oluyor, terzi kendi söküğünü dikemez misali. Ama gerçekten o kadar yoğunluk arasında bugün nereyi ne dürtüyor diye ona odaklansam, o kadar ayrıntıya girerim ki, işin içinden çıkamam. Dolunaylar, yeniaylar ne getiriyor bir de yılın genel teması ve ay ay öne çıkan konuları bilmek bana yetiyor. Şu an sadece yapmam gereken günlük hayat ve iş ortamımı düzenlemek, çocuklarla ilgili konuları programlamak ve bir süredir ara verdiğim harita danışmanlıkları için randevular oluşturmak, ana hatlar benim için. Yükselen Terazi olarak da kariyerime odaklanarak, hedeflerime şans ve bereketle yürümek.

O yüzden Haziran sonunda, yaz dönemi nedeniyle ara verdiğim danışmanlık randevularımı Eylül itibariyle açmış bulunuyorum. Hatta şu an, Eylül ayı doldu bile diyebilirim. İlk olarak önceden birtakım sebeplerle kalan bir haritanın analizini tamamlayıp, yeni danışanlarımın önce doğum saatini belirleme çalışmasını yapıp, harita analizlerine geçeceğim.

Tarot danışmanlıklarıma hiç ara vermedim, tam gaz devam ettim, ediyorum, müthiş bir enerjiyle. Artık kadrolu diyeceğim kendilerine, tarot açılımlarımın geri dönüşünden memnuniyet duyan belirli bir kesmin sürekli danışmanlıkları devam ediyor, yeniler için de randevu oluşturmak için görüşmeler hemen her gün sürüyor. Hele ki geçen sene sonu yaptığım yıllık açılımlardaki isabetli yorumlarımın aylar sonra aynen gerçekleşmesi, sürekli danışanlarımın olmasında büyük etkisi var. Belki küçük bir ayrıntı gelebilir ama, Kasım 2021'de 'Satılmayan emlağınızın satışı Ağustos ayında olabilir' dediğim danışanın 'Ağustosun ilk haftası ev satıldı. Diğer evlerin satışı ne zaman, bir açılım yapabilir miyiz?' diye memnun kalarak dönüş yapması, benim için işime daha bir sarılmamın en büyük enerjisi ve etkisi. Çok şükür, bin şükür, iyi ki diyorum.

Dediğim gibi, istikrar ve kazanım için kariyer odaklı hareket etmek benim şu anki görevim. İnsanlara faydalı olmak, topluma hizmet etmek, yeteneklerimi ve bilgilerimi bütünün hayrına kullanarak şifalandırırken, maddi manevi şifalanmak benim hayat yolumun amacı. Astroloji öncesinde farkında olmadan sezgisel olarak girdiğim, sonrasında astroloji bilgileriyle farkındalık kazandığım bu yol o kadar uzun bir yol ki, her gün bilgilerimin üzerine yenilerini ekliyorum. Evet, ben şu anda bir astroloğum ama, ne ilk günkü heyecanım son buldu ne de öğrenmeye olan merakım. O yüzden, üniversite kısmı bitti, şimdi sıra uzmanlıklarda.

Hayırlısıyla, sevgiyle, alnımın akıyla inşallah diyorum.