Yıllar ne çabuk geçiyor. Doğduğu dün gibiydi. Kızım Sinem ve damadım Serdar İzci’nin biricik kızı Aytaç ailesinin ilk torunu Ecem hayata gözlerini açtığı günü eşim Nermin Hanım ile dün gibi hatırlıyorum.

Ecem emekledi, yürüdü, koştu, mektebi medrese gördü, psikolog oldu. Yaşamın bir parçası olarak kendine yeni bir iş ve hayat kurmanın planlarını yapan torunum Ecem bir kuş misali yuvadan uçtu. Gönlünü kaptırdığı Osman Taşdemir ile İzmir Arena’da dünyaevine girdi. İzci ve Taşdemir ailelerinin seçkin davetlilerinin önünde Ecem ve Osman’ın nikah törenini torunumu eşim Nermin ve Satiye İzci Hanımla yan yana oturarak izliyorduk.  Üçümüz de bu dünyada ilk torunumuzun mürüvvetini görüyorduk. Bundan büyük mutluluk olur mu? Herkese nasip etsin. İzmir Arena’da eşim Nermin Hanım ve Satiye Hanımla torunumuz Ecem’in mutlu anlarını izlerken kızım Sinem damadım Serdar İzci ve Vahide Sait Taşdemir aileleri de çocukları Ecem ve Osman’ın mutluluklarını aile bireyleri ile izliyordu. Hayat işte böyle. Torunum Ecem ve damadımız Osman’a kurdukları bu yuvada ömür boyu mutluluklar dilerim.

ARENA’DA GENÇLER EĞLENDİ

Sinem Serdar İzci ve Vahide Sait Taşdemir’in evlatları Ecem ve Osman’ın nikah töreni İzmir Bayraklı Turan’daki Arena’da kıyıldı. İzci, Taşdemir ve Aytaç ailesinin dünyadaki yaşayan bütün fertleri ile Manisa ve İzmir’den gelen davetlilerin katıldığı Ecem ve Osman Taşdemir’in nikah şahitliklerini Manisa AK Parti Milletvekili Murat Baybatur, Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, amcaları Akın İzci ve Muştak Taşdemir, Furkan İyikanlı, Satiye İzci, Elif Beyza Er’in yaptığı gecede gençler gönüllerince eğlendi. Mutlulukların daim olsun güzel torunum Ecem… fotoğraflar için Ahmet Ünsal’a teşekkürler.