Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik kentine hizmet etmek için gecesini gündüzüne katarak durmadan çalışan bir belediye başkanı. Hizmet aşkı ile yanıp tutuşan Başkan Çelik’in bir ayağı Manisa’da bir ayağı Başkentte.

Ürettiği projelerin sonuçlanması için Ankara’da bakanlık bakanlık dolaşıyor. Hitap etme gücü ve diyalog kurmadaki becerisi ile sonuç almayı beceren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik geçenlerde Başkentte bir dizi ziyaretlere de imza atmıştı. TBMM’de Cumhur İttifakı paydaşları olan AK Parti ve MHP’li milletvekillerimizi  ziyaret etmiş ve bugün 14.30’da açılışı yapılacak olan Millet Kütüphanesi ve Gençlik Merkezi programına davet etmişti. AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’na başkanvekilliği görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. TBMM’de MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ile de görüşmüş Manisa’ya yaptığı hizmetler ile ilgili bilgi verip yeni projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmuş olan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik AK Parti Genel Merkezinde Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevi ile onurlandırılan Manisa Milletvekili Murat Baybatur ile bir araya gelmiş ve Baybatur tarafından ağırlanmış. Başkan Çelik Ankara ziyaretinde kendisine vakit ayırdıkları için de teşekkürlerini sunmuş.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Başkentte TBMM 22. Dönem Başkanı Bülent Arınç’ı da ziyaret ederek açılışa davet etmiş. Bugünkü açılışa Bülent Arınç ve İzmir Milletvekili Muharrem Kasapoğlu’nun da katılması bekleniyor.

Halkla bütünleşen başkan

Başkan Çelik’i makamında bulmak çok zor. Her gün halkın içinde onların dertlerini dinleyen açılışlara katılan Başkan Çelik Güzelyurt Mahallesinde iş insanı Hüseyin Kargın’ın Karer Endüstri şirketinin merkezinin açılışında Ataman Taydaş ve Aydın Besen ile birlikte olduk. AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arınç da bu açılışta bulundu. Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler ve Hüseyin Kargın’ın dostları yeni iş yerlerinin açılışında kendisini yalnız bırakmadı. Hüseyin Kargın “Endüstriyel temizlik malzemeleri ve gıda ürünlerini Manisalılara pazarlıyoruz” diyerek iş yerinin açılışına katılanlara bilgi verdi.

Bugün açılıştayım

Temel atılmasında bulundum. Bugün de Şehzadeler Belediyesinin Millet Kütüphanesi ve Gençlik Merkezinin açılışında Allah sağlık ve sıhhat nasip eylerse bulunacağım.