Aşk karın doyurmaz sözü, çoktan film diyaloğu olmaktan çıkıp gerçek hayatın tam da merkezine geldi yerleşti.

Hal böyle olunca da günümüzde gerçek sevgiler yerini ya problemli ilişkilere ya da günübirlik yaşanan sözde birlikteliklere bıraktı. Selvi Boylum Al Yazmalım filmindeki 'Sevgi neydi? Sevgi emekti' söylemi günümüze uyarlansa, 'Sevgi neydi?' sorusunun cevabı 'Sevgi karın doyurmayan, tek başına hiçbirşey ifade etmeyen, öylesine birşey işte' olarak çıkar genelde, ne yazık ki.

Ama 5 Eylül'de Başak Burcu'na geçecek olan Venüs'ün etkisiyle ilişkilerde yara sarıcı, daha bir sahiplenici etkiler görülebilir. Hem ilişkilerde hem de maddi konularda iyileşme zamanı diyebiliriz.

Eşimiz, dostumuz, arkadaşımız aşkımız, bakacağız, inceleyeceğiz. Kim, bizde ne kadar onu görebilir, ayırt edebiliriz. İyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta, varlıkta yoklukta kim ne zaman nerede, cevapları arayıp bulacağımız günler. Yola devam edeceklerimiz yol ayrımında bırakacaklarımız kimler olacak bunun kararını verebiliriz ama, seçimi yaparken de aceleyle birden değil daha detaycı olarak daha geniş düşünerek yapmalıyız. Biri için birilerini feda etmemeli, çok çok mükemmeliyetçi olmamalıyız, sabırlı ve gerçekten hakkaniyetle yapmalıyız, abartıya kaçmadan.

Kendine şifa bulmak için yapacağın her hareketin karşı tarafa da şifa olmalı ki, yaraların zarar vermeden kapansın. Sevgiyle.

Bugün Gökyüzü

Abartılı tepkiler, davranışlar, açıklamalar, toplumsal zıtlaşmaların olabileceği bir gün. Fanatizm derecesinde düşünceleri abartıyla ifade edenler, abartılı ve aşırı uç noktalarda açıklamalarda bulunan olabilir. Zor durumlarda kalmaya neden olabilecek bu tür davranışlara aman dikkat.

Bugünün Tarot Kartları

3 İmparatoriçe 12 Asılan Adam

Hayata bakışınızın tamamen değişeceği birtakım olaylar yaşayabilirsiniz. Ne yaşarsanız yaşayın, olayın sonucu ne olacak bunu zaman gösterecek. O yüzden hemen bir tepki ya da bir karar vermeyin, ortada henüz net olarak elle tutulan gözle görülen birşey olmayacağı için, olaylara etraflıca bakmanızı gerektiren görmediğiniz şeyler olabilir. Aceleyle hareket etmek yerine  beklemede kalmanız lehinize. Bir durup sakinlikle beklemek, emek verdiğiniz konularla ilgili güzel sonuçları size getirebilir.