Bugün Süper Ligde şampiyonluk kapısının aralandığı görülen Galatasaray’ı yazıyorum. sarı kırmızılılar Sivas engelini de İcardi ile aştı. Şampiyonluk türküsünü söylemesine Ankaragücü maçı kaldı. Galatasaray şampiyonluğu ilan etmesi için Ankaragücü maçını yenmesi yetecek. Taraftarlar şampiyonluğa öyle inanmış ki Sivas maçında bunu tribünlerde gördük. Salkım saçak taraftar İcardi’nin gollerinden sonraki sevinçleri şampiyonuz der cinsindendi. Şampiyonluk artık çok yakın.

DEREYİ GÖRMEDEN PAÇAYI SIVAMAM

Galatasaraylı olarak şampiyon olacağımıza inancım elbette var. Ben tedbirli adamım. Rakibimiz Fenerbahçe iyi düşünmek lazım. Ankaragücü düşme hattından kurtulmak için canla başla sahada varını yoğunu ortaya koyan bir takım. Başkentte tam bir final maçı oynanacak Ankaragücü ile. Onun için hani dereyi görmeden paçayı sıvama derler ya. Bende Ankaragücü maçı bitmeden şampiyon olduk diyemem. Mutlu sona az kaldı diyebilirim.

ARJANTİNLİ İCARDİ

İstanbulspor ve Başakşehir maçlarını gol yemeden bitiren Aslanım Yiğidolar karşısında sahneye çıkan İcardi ile 3 puanı Galatasaray kazanırken taraftarlarını sevince boğuyordu. Şampiyonluk havasına giren Galatasaraylı futbolcular müthiş seyirci desteği ile İstanbul’da Sivasspor’u sahasından pek çıkartmadı. Kerem ve İcardi iş birliği Sivas maçında da sürdü. İlk gol böyle geldi. İkinci golün nasıl olduğunu televizyona yaklaştığımda fark ettim. İcardi kafa vuruşu ile Sivas kalecisi Ali’nin bakışları arasında büyük yıldız olarak golünü atmıştı. Bu maçta gördüm ki Okan Buruk ve sahadaki futbolcular akıllanmış defans güvenliğine önem vererek oynuyorlar. Orta sahada Torreia diye bir adam var. Yorulmak nedir bilmiyor. Sahanın her yerinde rakibinin karşısında. İcardi attığı gollerle Torreria da verdiği korkunç mücadele ile Sivas maçının kazanılmasında baş rolü oynayan iki yıldızdı. Kısaca adım adım Galatasaray mutlu sona doğru yürüyor.

MUTLULUKLAR DİLERİM

Yüzyılın seçimi ile uğraşan eşin dostun sevinçli günlerini ihmal ettim. Seçimler gelip geçici diyemedim. Her gün seçimle yattım seçimle kalktım. 14 Mayıs geçince bir baktım Söğütaltı Kahvesinde her zaman beraber olduğum deri sanayicileri derneği başkanlığı yapan iş insanı Kadir Ustaer’in ve eşi Arife Ustaer’in kızları Hülya’nın nikah töreninin yapılıp bitmiş olduğunu görünce üzüldüm. CHP Meclis Üyesi Çapala Mehmet’e de sitem ettim. Karşılaştığım Kadir Ustaer’e tebriklerimi sunarken gelmeme mazeretimde başrolü Çapala Mehmet oynadı dedim. Bu dünya geçici dünya. Evlenirken iyi günde kötü günde yaşam için imza atmış biri olarak yaşamımda da arkadaş ve dostlarımın sevinçli ve hüzünlü günlerinde hep beraber olmaya özen göstermeye çalıştım. Olan oldu. Biz gelelim Manisa’nın iki güzide ailesi Ustaer  ve Kul ailelerinin mutlu günlerine. Kadir Ustaer ile eşi Arife Ustaer’in kızı Hülya ile Tapu Kadastro Müdürlüğünden emekli İbrahim Seyfettin Kul ve eşi Yakut’un yakışıklı oğlu Anıl’ın muhteşem nikah törenine. Gençler göz kamaştırıcı yürüyüşleri ile nikah töreninde iki ailenin dostları tarafından alkışlanıyordu. Birbirlerine çok yakışmış sözlerinin mırıldandığı nikahta bulunanlar anlattı Hülya ve Anıl alkışlar arasında dünya evine girdiği nikah Şehzadeler Belediyesinin başarılı Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik kıymış. Gençlere bir ömür boyu mutluluklar dilemiş. Ben de bir ömür boyu yaşam yolunu seçen Hülya ve Anıl çiftine mutluluklar diliyorum.