ERİŞ'Lİ BELEDİYESPOR, HEDEFE ULAŞIR
Levent Eriş Manisa ile gönül bağı olan Teknik Direktör. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün başkanlığında Manisapor'u Vestel markası ile Süper Lig'e taşıyan Levent Eriş'tir. Futbol yaşamındaki başarılarını Teknik Direktörlükle devam ettiren Levent Eriş, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün 3. Lig'de mücadele eden Belediyespor'un başına geçmesi için yaptığı teklife, "Emrin olur Başkanım" diyerek kabul etmesinden itibaren 3 yıllık plan ve programlarını hazırlıyor. Büyükşehir Belediyespor son 3 hafta öncesine kadar sıkıntılı günler geçirdi. Levent Eriş eldeki kadro ile istenilen puanları almakta zorluk çekti. Zaman zaman kahroldu, içine attı. Devre bitene kadar toplayacağı puanların hesabını yaparken son 3 maçta 9 puan elde ederek hem takımın hem de Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün moralini düzeltti. Büyükşehir Belediyespor devre arasını iyi değerlendirecek. Takımın eksiklikleri giderilecek görüşündeyim. Başkan Ergün güvendiği ekiple çalışır. Eriş de bunun başında geliyor. Ben de Levent Eriş'in her yönüyle takdire layık bir Teknik Direktör olduğu kanısındayım. Her şeyden önce Ege'nin yetiştirdiği bir evladımız. Kendisine sahip çıkmaya devam ederim. Ben, Levent Eriş'le Büyükşehir Belediyespor'un, Başkan Ergün'ün çizdiği hedefe ulaşacağı görüşündeyim.
TAŞKIN DA BAŞARILI
Manisaspor bu hafta Gümüşhane'yi 1-0 yenerek liderliğini grubunda sürdürüyor. Rakiplerinin puan kaybetmesi Manisaspor'a büyük moral verdi. Manisa'nın evladı Taner Taşkın da ‘Teknik Adam' olarak başarılı. Biraz destek Manisaspor'u PTT Ligi'ne tekrar çıkarabilir. Herkes elini taşın altına koysun.
GALATASARAY, LAZİO KARŞISINDA AVANTAJLI
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa'daki rakipleri de belli oldu. Galatasaray'a İtalyan Lazio, Fenerbahçe'ye Rus Lokomotiv Moskova takımı düştü. Galatasaray Avrupa macerasında Lazio ile 2 resmi, 1 hazırlık maçında karşı karşıya geldi. 2012-2013 yılında hazırlık maçını İzmir Atatürk Stadı'nda 50 bin seyirci önünde oynadı. Aslanlar maçı 1-0 kazandı. 2 resmi müsabakadan İstanbul'da oynananı Galatasaray 1-0, İtalya'da oynananı ise Lazio aynı sonuçla kazandı. Şu anda İtalyan takımı ligde çöküş yaşıyor. Son 6 maçında galibiyeti yok.
FENERBAHÇE'NİN RAKİBİNİ TANIYORUZ
Fenerbahçe'ye gelince Beşiktaş'ın grubundaki tanıdık bir ekiple eşleşti. Lokomotiv Moskova'da tanıdık futbolcular var. Akhisar Belediyespor formasını giyen Niasse ve Beşiktaş'ın eski oyuncusu Fernandes bu takımın önemli iki silahı. Her iki takıma da Avrupa'da başarılar dilerim.