Tüm futbolseverlerin merakla beklediği 2022 Dünya Kupası Katar’da rüya gibi bir açılışla Pazar günü başladı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Katar Emri Şeyh Temim Bin Hamed Al Şaninin daveti ile katıldığı 32 ülkenin 8 grupta mücadelesinin startı 60 bin kapasiteli Al Khar Al Bayt Stadındaki görsel şovla nefesleri kesti. Dünyada geniş yankı uyandırdı. Böylesine önemli bir organizede görev alan Katarlı güvenlik güçlerinin üniformaları ise Manisa’da Volkan Karabulut’un INEST TESKTİL atölyelerinde yapıldı. Öğrenince mutlu oldum. Hasan Karabulut ve oğlu Volkan Karabulut’u tebrik ediyorum.

AÇILIŞ GOLLERİ FENERBAHÇE’NİN YILDIZ FUTOLCUSU VALENCİA’DAN GELDİ

Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası açılış maçı Katar-Ekvator arasında oynandı. Maçı izledim. Ekvator’un 2-0 kazandığı maçın iki golünü de Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Valencia’dan geldi. Valencia’nın bir golü de VAR’a takılıp sayılmadı. Şimdiden dünya kupasında kim şampiyon olacak soruları sorulmaya başladı. Ersun Yenal’ın şampiyonadaki favorileri Almanya, İngiltere, İspanya, Fransa. Halil Altıntop ise finali Arjantin-Brezilya oynar görüşünde. Bakalım seyredip göreceğiz.

KATAR DÜNYA KUPASINDA GÖREVLİLERİN ÜNİFORMALARI MANİSA INVEST TEKSTİLDE YAPILDI

Dostumuz Nizamettin Etyemez ile iş insanı Hasan Karabulut ile buluşmak üzere yola koyulduk. Nizamettin Etyemez rehberliğinde Çin gezisinde beraber olduğum Hasan Karabulut’un INVEST TEKSTİL fabrikasına gittik. Bizleri baba Hasan ve oğlu Volkan Karabulut karşıladı. Çaylarımızı içerken Hasan Karabulut ile Çin gezisinde bulduğumuz Türk lokantaların macerasını konuştuk. Çin’de lahmacundan dönere, karnıyarıkta yemiştik. Sohbet güzel bir baktık Manisa Milletvekili Murat Baybatur da geldi. Birlikte iş dünyasında başarılı bir çizgi çizen Hasan ve oğlu Volkan Karabulut’u anlatmaya başladı. Volkan Karabulut dedi ki “Azerbaycan, Irak, Libya, Sudan ve Katar’ın son on yıldır devlet güvenlik görevlilerinin üniformalarını Manisa Güzelyurt’ta Demirci ve Köprübaşı’ndaki atölyelerinde bizler yapıyoruz. 1,5 milyon dolarlık bir ihracatımız var. Afrika Burindi Genel Kurmay Başkanı Sayın Prima Niyan Gabo’yu Manisa’da ağırladık. TRT1’deki Teşkilat dizisine de sponsorluğumuz var”

Laf lafı açtı. Hasan Karabulut “Katar’da Dünya Kupasında görev alacak devletin polisinin misafirleri karşılayacak görevlilerin üniformalarını da biz yaptık gönderdik” dedi.

Böyle deyince Hasan ve Volkan Karabulut’a tekstil ürünlerini imal eden fabrikalarını gezdirin dedim. Birlikte atölyeleri gezdik. Azerbaycan, Irak, Libya ve Sudan’a yapılan üniformalarının paketlenmesine tanık olduk. Volkan ile Katar’a gönderilen ve gidecek olan üniformaların içinde olan kutuların önünde fotoğraf çekildik. Böylece Katar’daki dünya kupasında görevlilerin giysilerinin Manisa’da yapıldığını öğrenmiş oldum.