1 Kasım seçimlerinde Manisa'da AK Parti'nin tavan yapması iyi değerlendirilmelidir. Hizmet için kollar sıvanmalı. Manisa hizmet açısından 13 yıllık AK Parti iktidarının mağdurları arasındaki illerin başında geliyor. Şehzadeler Şehri'nde her dalda eksiklikler tespit edilip, projeler Başkent'e gönderilip, hayata geçmesi de sağlanmalıdır.
1961 yılında Manisa'ya geldiğimde en modern stat bu şehirdeydi. Bugün, 2015 yılında, aynı stada sahibiz. Diğer illere baktığımızda pırıl çimlerin üzerinde nice statlar yapıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Spor Akademisi mezunudur. Sporun içinden gelen bir siyasetçidir. Başkent'te yıldızı parlak görüntü sergiliyor. Toplumun spor sevgisi ortada, spor kulüplerinin sayısı da yüksek. Manisa'nın modern stada ihtiyacı yok mu? Var olduğunu düşünüyorum. Manisaspor'un sevgiye, ilgiye ihtiyacı var. Etekteki taşları dökerek PTT Ligi'ne tekrar dönmesi sağlanabilir. Bu takım Zorlu Holding patronu Ahmet Nazif Zorlu'nun büyük katkıları ile Vestel Manisaspor olarak Süper Lig'de Manisa'yı temsil etti. Bir tane Manisasporumuz olduğunu unutmayalım.
SORUNLARIMIZA SAYFALAR YETMEZ
Akhisar Süper Lig'de başarıdan başarıya koşuyor, hala stadı bitmedi. Geçenlerde Turgutlu Devlet Hastanesi'ne gittim, ne güzel bir hastane yapılmış Kasaba'ya, hoşuma gitti. Manisa merkezde böyle büyük bir hastaneyi hayata geçiremedik. Manisa merkezinin sorunlarını sıralamaya devam etsem, sayfalar yetmez. Üç belediyenin bir araya gelerek imar sorununu anlaşarak bitirmeleri gerekiyor. Trafik sorunumuzu nasıl çözeceğiz, bilemiyorum.
MANİSA, AK PARTİ'DEN HİZMET BEKLİYOR
Dün Kuyumcu Muzaffer Çakmak'ın ani ölümü sevenlerini üzdü. Erdinç Yumrukaya da teyzesini kaybetti. Hatuniye Camii'nde her iki ailenin dostları ile cenaze namazında bulundum. Bakanlık yapan Rıza Akçalı da oradaydı. Sonra Konak İş Hanı'nda cenaze törenine katılan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil ve Meclis Başkanı Hayati Dolman ile akrabam Mehmet Aloğlu'nun sohbetine ortak oldum. Seçim sonuçlarını konuştuk. Adnan Erbil'le Manisa'nın sorunlarını dile getiren güzel bir sohbette bulundum. Sizin anlayacağınız Manisa tekrar tek başına iktidar olan AK Parti'den, parlamentoda bizleri temsil edecek 5 Milletvekilinden çok şeyler bekliyor.
Yazımı şöyle bitiriyorum; Manisa her türlü hizmete layık bir kent. Gelin hep beraber Manisa'yı çağdaş bir Büyükşehir haline getirelim.