Manisa Kebabını en iyi sunum yapan, AK Parti’de İl Genel Meclisi üyeliği, futbol müsabakalarında temsilci olarak görevini sürdüren Kuyumcular Çarşısının sevilen esnaflarından İbrahim-Ayşegül Onaylı çiftinin kızı Şeyma ile Tek-Tarım’dan emekli Ahmet-Ayşe Çakar’ın oğlu Aytekin; Yunusemre Belediye Sosyal Tesislerinde 13 nikah şahidi huzurunda dünya evine girdi.

TBMM 22. Dönem meclis Başkanı Bülent Arınç, Şeyda-Aytekin çiftinin evlilik cüzdanını verdi. Genç çiftlerin nikah ve düğün gecesinde Manisa Cumhur İttifakı da bir aradaydı. Cumhur İttifakını buluşturan nikah törenine Avukat Zülfikar Gürcan ve Mustafa Karakaş ile birlikte katıldım. Bülent Arınç ve Hüseyin Tanrıverdi ile görüşme fırsatını buldum.

AK PARTİ VE MHP KURMAYLARININ GÖVDE GÖSTERİSİ

Şehzadeler Belediyesi Sosyal İşler biriminde görev yapan Şeyma Onaylı ile Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü Su işlerinde görev yapan Aytekin Çakar çiftinin nikahını Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi kıyarken görkemli nikah törenine AK Parti Manisa siyasetinin duayenleri Bülent Arınç ve Hüseyin Tanrıverdi olmak üzere AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Milletvekilliği yapan Muzaffer Yurttaş, MHP MKYK Üyesi Mehmet Ödevli, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Songüler, Bilal Demir, Atilla Efendioğlu ve Ataman Taydaş ile Arif Koşar gibi Manisa siyasetinin ünlü isimlerinin katıldığı nikah ve düğünün yapıldığı gecede genç çiftler Şeyma ve Aytekin ve davetliler pistte gönüllerince eğlendiler. İki dünür İbrahim-Ayşegül Onaylı ve Ahmet-Ayşe Çakar da mutlu gecelerinde katılan davetlilerle masa masa dolaşarak ilgilendiler.

ZÜLFİKAR GÜRCAN-MUSTAFA KARAKAŞ

Nikah ve düğünün Başkentten gelen iki önemli isimden Hüseyin Tanrıverdi Manisa’daki bu düğüne katılmak için geleceğini Ataman Taydaş ile bana ilettiğinde Söğütaltı Kahvesinden Manisa Barosunun iki ünlü avukatı Zülfikar Gürcan ve Mustafa Karakaş ile Şeyma ve Aytekin Çakar’ın nikahına erken gittik. İbrahim Onaylı karşıladı. Protokol masasındaki yerimize oturduk. İlerleyen dakikalarda Zülfikar Gürcan ve Mustafa Karakaş ile benim oturduğum masa gecenin ilgi odağı oldu. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ekibinde yer alan Ahmet Songüler, Atilla Efendioğlu ve Bilal Demir ile birlikte bizim masaya oturdular. AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık da geldi. MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu da bizim masaya konuk oldular. Nikahın ağır topları Bülent Arınç ve Hüseyin Tanrıverdi birlikte geceye katıldı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile birlikte Arınç ve Tanrıverdi’yi karşıladım. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir’de adaylığını açıkladığı toplantıya katılan AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur da Başkan Erdoğan’dan izin alarak geceye katılanlar arasındaydı. Genç çifte mutluluklar diliyorum.