Başkan Erdoğan ihracat şampiyonlarının ödül töreninde “Enflasyonu tel haneye düşüreceğiz” dedi. Başkan Erdoğan ihracatın şampiyonlarına ödüllerini verirken “Ekonomimizin yılın ilk çeyreğinde yüzde 4 büyüyerek 11 çeyrektir büyümesini sürdürüyor. Bir süredir tüm dünya ile birlikte bizim de başımızı ağrıtan enflasyon meselesini tekrar tek haneli rakamlara düşüreceğiz. Yeni ekonomik kadromuzun da birinci önceliğini bu meselenin çözümü oluşturuyor. Yatırım istihdam üretim ihracat ve cari fazla yoluyla büyüme ekseninde hedeflerimize doğru ilerleyeceğiz. Güçlü bir Türkiye yolunda sizlerden aldığımız güçle sonunda 265 milyar dolara gelecek senede 285 milyar dolara ulaştırmak istiyoruz” dedi.

GELECEĞE UMUTLA BAKIYORUZ

Bu yıl 30.yaşını kutlayan Türkiye İhracatçılar Derneğinin genel kurulunda Başkan Erdoğan “14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde Allah’a hamdolsun ihtiyacımız olan azmi, cesareti, kararlılığı ve iradeyi tekrar elde ettik. Her iki seçimde de ezici bir zafer kazanarak ülkemize 5 sene daha hizmet etme şerefine nail olduk. Milletimizin verilmiş sadakasının olduğunu gün geçtikçe daha çok net göreceğiz. Geleceğe umutla bakıyoruz.” dedi.

KURTLAR SOFRASI ORTAYA ÇIKTI

“Türkiye asırlık kazanımlarını tehlikeye atacak büyük kuşatmayı parçaladı. İktidara gelmek için kimlerin vatanın bekasını pazarlık konusu yaptığı zamanla anlaşılacaktır. Millete pazarladıkları masanın bir kurtlar sofrası olduğu ortaya çıktı. 28 Mayıs’tan bu yana muhalefet cephesinde yaşananlar ülkemizin nasıl bir felaketin eşiğinden döndüğünü anlatıyor. Güya milleti barıştırmaktan bahsedenlerin seçim akşamı başlayan kavgası o günden bugüne hiç durmadı.” diye konuştu.

DEMOKTASİ VAAT EDİYORDU, DİKTATÖR OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Millete demokrasi vaat edenlerin iş koltukta kalmaya gelince bir gecede nasıl diktatör oldukları anlaşıldı. Sırf iktidara gelmek uğruna kimlerin kimlerle hangi pazarlıklara giriştiği, kapalı kapılar ardında ne tür sözler verildiği vatanın bekasını Isparta malı gibi nasıl tezgaha konulduğu zamanla ortaya saçılacaktır. Muhalefetinde hatalarını görüp kendilerini düzeltmelerini umut ediyorum” dedi.

ALLAH KORUDU

Başkan Erdoğan 14 Mayıs ve 28 Mayısta yapılan seçimlerde Allah’ın Türkiye’yi nasıl koruduğunu İhracatçılar Birliği Kongresi ve ödül töreninde anlattı. Bendeniz seçimlerden bir yıl önce başlayıp seçimler bitene kadar Cumhur İttifakının seçimleri kazanması ülkemizin hayrına olacağını hep yazdım. Tersi olsaydı bugünlerde nelerle karşılaşacağımızı görür gibiyim. İçte ve dışta kurulan tuzakları asil milletimiz gördü ve sandıkta da gereken cevabı verdi. 5 yıl Türkiye rahat ve huzur içinde büyümeye güçlenmeye devam edecektir.