Manisa Gazeteciler Cemiyeti yeni Başkan Ali Filizkan ve yönetimi ile Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti.

Onursal başkan olarak ben de bu ziyarette Başkan Ergün’le birlikte oldum.

Başkan Cengiz Ergün o gün çok şıktı. İyi ki ben de takım elbise giymişim. Basın Danışmanı Cihad Taysi’nin de bulunduğu ziyarette Büyükşehir belediye Başkanı Cengiz Ergün bugüne kadar cemiyet başkanı olarak yaptığım hizmetlerden dolayı hediyesini takdim etti.

Ben de teşekkürlerimi sundum. Başkan Ali Filizkan yeni yönetimini Başkan Ergün’le tanıştırdı.

Filizkan, “Bundan sonraki çalışmalarımıza da aramızda onursal başkanımız da olacak” dedi.

Başkan Filizkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde bir gece düzenlemişini istedi.

Başkan Ergün’de bu konudaki direktifini Basın Danışmanı Cihad Taysi’ye verdi. Manisa Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi, Başkan Cengiz Ergün’le yerel seçimler üzerine de değerlendirmelerde bulundu.

Ahmet Ünsal, Cumhur ittifakı Başkan Cengiz Ergün’le seçimi rahat kazanacağını ifade ederken mecliste sıkıntı yaşanabileceğini söylerken, hepimizi güldüren yorumunu yaptı.

“Her yol Cengiz Ergün’e çıkıyor” dedi. Cumhur ittifakının Manisa yerelde başarılı çıkması için MHP ve AK Parti yönetici ve seçmenin birlikte hareket etmesi gerektiğini de ziyarette konuşuldu.