MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Manisa Cumhuriyet Meydanındaki mitingi muhteşemdi. Bahçeli Manisa’da büyük ilgi gördü. Vatandaşların yoğun katılımı, coşkulu tavırları MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi memnun etti. Mitingin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Devlet Bahçeli Cumhuriyet Meydanındaki kalabalıktan memnun bir şekilde miting sonrası Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Manisa’nın Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’den yapılan hizmetler ile ilgili brifingi kurmayları ile birlikte izledi. Akşam yemeğini Hilton’da Başkan Cengiz Ergün, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP İl Başkanı Murat Öner ve kurmayları ile birlikte yiyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Manisa’dan ayrılırken Başkan Cengiz Ergün’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

BAHÇELİ MANİSA’DA

Pazar günü Manisa, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin fotoğrafları ve Türk bayrakları ile gelin gibi süslenmişti. Kitapsaray’ın karşısındaki evden yürüyerek cadde ve sokakları dolaştım. Büyükşehir Belediyesine gittim. Başkan Cengiz Ergün’ün makamında MHP’nin kurmay yöneticileri Başkan Ergün ile birlikteydi. Beni sağ olsun tanıştırdı. “27 yıl Manisa Gazeteciler Cemiyeti başkanlığı yaptı. Benim Özel Kalem Müdürüm Gökmen’in babası” diye. Birlikte oturduk. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Manisa’ya gelişini bekliyoruz. İzmir’den hareket ettiği haberi gelince Başkan Cengiz Ergün MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP MYK Üyeleri Mehmet Ödevli ve Ali Uçak, MHP İl Başkanı Murat Öner ve Başkent ekibi ile Hilton Otelinin önüne geldik. Otelin önü ana baba günüydü. AK Parti Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i gördüm. Bahçeli’yi karşılamaya gelmiş. Kendisine Murat Baybatur’u sordum. Başkan Çelik “Manisa’da toplu halde miting alanına gelecek. Ben karşılamaya geldim” dedi.

Tabi Manisa’nın MHP’li belediye başkanları da genel başkanları Bahçeli’yi karşılamak için gelmişti. Bahçeli geldi, çiçeklerle karşılandı. İzdiham büyüktü. Herkes MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye Hilton’da görmek istiyordu. Baktım olacak gibi değil. MHP Manisa Milletvekili yılların dostu Erkan Akçay’dan yardım istedim. Korumaların arasından beni alarak Devlet Bahçeli ile tanıştırdı. Erkan Akçay ve Başkan Cengiz Ergün ile birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile fotoğraf çektirme imkanım oldu. Sayın Vekilim Erkan Akçay’a teşekkürler. Cumhuriyet Meydanının hıncahınç dolduğu haberleri gelmeye başladı. Gerçekten de öyle. MHP Genel Başkanı kürsüye çıktığında alanı dolduran vatandaşlardan alkışlar koptu. MHP Manisa’da nasıl diri olduğunu Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye gösteriyordu. Miting alanında AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk vatandaşlarla birlikte Cumhur İttifakının ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi dinliyordu. Alanda AK Parti Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık da vardı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile yeri göğü inleten Millet İttifakını hırpalayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi izleyenler arasındaydı Semra Kaplan Kıvırcık. Cumhuriyet alanı muhteşem bir siyasi mitinge tanıklık ediyordu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye Manisa’da sevgi seli akıyordu. Bahçeli mutlu. Organizasyonda emeği olan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün mutlu.

BAHÇELİ BÜYÜKŞEHİR’DE

Manisa Cumhuriyet alanından sevgi gösterileri arasında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli alandan doğruca tek büyükşehir belediyesine sahip olduğu Manisa Büyükşehir’e geçti. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve belediye bürokratları tarafından karşılanan Devlet Bahçeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunda Başkan Cengiz Ergün’ü yanına oturtarak bir süre sohbet etti. Bahçeli’nin mitingdeki coşkudan memnun olduğu burada da belli oluyordu. Büyükşehir Belediye başkanı Cengiz Ergün, Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye Manisa ve ilçelerinde yaptığı hizmetleri anlatmaya başladı. 45 dakikalık brifing sonrası birlikte Hilton’da yemeğe geçildi. Daha sonra Başkan Cengiz Ergün Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi uğurladı. Bir yoğun gün sona ermişti. Ben, Cihad Taysi ve Göksel Topçu ile birlikte güne veda ederken Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Manisa’dan memnun ayrılmasının gururu Başkan Ergün’ün yüzünden belli oluyordu.