Çarşamba günü Valimiz Mustafa Hakan Güvençer Manisa Gazeteciler Cemiyeti’ndeydi. Veda etmeye gelmişti. Hafta sonu aramızdan ayrılacak olan Valimiz Güvençer Manisa’da görev yapmaktan mutlu olduğunu, yerel ve ulusal medyada görev yapan gazeteci dostlarımla güzel bir çalışma süreci geçirdiğini ifade etti.

Valimiz vakit darlığı içinde olduğu için yerel medyayı gezemediğini söyleyen Valimiz Güvençer yeni yaşamını İstanbul’da devam edeceğini bizlere anlattı. Ben de 50 yıllık meslek yaşamım ve 40 yıllık cemiyet başkanlığımda çok vali ile çalıştığımı ifade ettim. Devlet görevlerinin gelip geçici olduğunu, bundan sonraki yaşamımda sağlıklı ve ailece mutlu günler geçirmesi temennisinde bulundum.

Dün gece polis lokalinde valimize il olarak bir veda yemeği de verildi. Vali Mustafa Hakan Güvençer’e güle güle diyorum. Yeni Valimiz Ahmet Deniz Batman’dan yola çıktı. Pazartesi günü Manisa’da görevine başlayacak.

KORDON’DA GÖRDÜKLERİM

Çarşamba günü akşamı Rıfat Uygar’la buluşup İzmir’e Deniz Restoran’a gittik. Bahçeşehir Koleji sahibi Fırat Bey’le de buluşup üçlü Deniz Restoran’daki nezih balık ürünlerini yemeğe başladık. Ben Deniz Restoran’ı severim. Bütün arkadaşlarımla burada bulunmuşumdur. İzmir Kordon’un klas balık restoranıdır. Bir levrek buğulama balık getirdiler, en fazla ben yedim.

Bahçeşehir Koleji sahibi Fırat Bey yoğun. Narlıdere’de bir okulu bu yıl devreye soktu. Keyifli bir akşam yemeğini Rıfat Uygur bizlere sundu. Deniz Restoran’da bir masada Hayrullah Solmaz, diğer masada Ethem Battal dostları ile yemek yiyordu. İzmir hakem camiasının ünlü ismi Mevlüt Güzel’le de karşılaştık. Deniz Restoran’ın havası ve kalitesi bir başkadır.

Dün sevgili dostum Sabah Gazetesi’nin Anadolu’yu karış karış gezen duayen köşe yazarı Yavuz Donat akşam Manisa’ya geldi. Kendisini hava alanından oğlum Gökhan ile aldık. Bugün sabah Anemon Oteli’nde kahvaltı yapacağız.