Kuşadası Davutlar Güzelçamlı’da hava tertemiz, sahili denizi girilecek yerleri çok. Temiz ve bakımlı. Venüs plajı yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı. Davutlar’dan Güzelçamlı’ya gelirken Manisalı işadamları İsmail ve Nizamettin Etyemez kardeşlerin yaptığı Asayra Spa Termal Otel de turizme hizmet verecek hale geldi. 

 1 Haziran Cuma akşamüstü Hasan Çoksöyler ve Nezih Varol’la termal otele gittik. Nizamettin ve İsmail Etyemez bizi karşıladı. İlk defa müşteri hizmetine hazır halde buldum oteli. 

 Otel gezimiz bittikten sonra iki kardeşin Kuşadası Davutlar’daki tüm dostları bir araya getirdiği iftar yemeğinin saatini beklemeye başladık. İsmail ve Nizamettin konukları ile ilgilenirken ben oteli dolaşmaya devam ettim. Mükemmel olmuş. İki kardeş bu oteli bitirmek için gece gündüz çocukları ile çalıştılar. Çok şükür bu yıl turizm mevsiminde hizmete hazırladılar. 

 Bu otelde, sağlık, güzellik ve tatil bir arada… 

 Asayra Spa Termal Otel’in Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Etyemez otelin özellikleri için şunları söyledi: “Asayra Termal Otel olarak temel amacımız, sağlık ve tatil denildiğinde; kaliteli, güler yüzlü ve samimi hizmetlerimizle akıllara gelen ilk yer olmak. Ülkemizin en şifalı ve mineral açısından en zengin termal sularının bulunduğu bölgemizde, misafirlerimizin memnuniyetini her şeyin üzerinde tutan anlayışıyla hizmet etmeyi kendimize görev edindik. Herkesin ailesiyle beraber gönül rahatlığıyla gelebileceği bir otel yaptık. Tüm hizmetlerimizle, misafirliğinizin başından itibaren güven duygusunu en üst düzeyde yaşayacağınız, aile sıcaklığında, en sevdiğiniz yakınlarınızla, sağlık ve huzuru bir arada yaşayacağınız, bölgenin en seçkin yatırımını sunmanın mutluluğunu ve onurunu bir arada yaşıyoruz.” 

 Nezih ile mutfaklarını da dolaştık… Açık büfe öyle özenli hazırlanmış ki görülmeye değer. Nizamettin ve İsmail Etyemez’e “Ekip harika. Bu açık büfe Avrupa otellerinde yok” dedim. 

İsmail Etyemez, “Bu sektöre yeni girdik. En iyisini sunmak zorundayız” dedi. Nizamettin’e espriyi patlattım. “Bugünlük self servisle yemek yerim. Askerlikte bile kuyruğa girerek yemedim” dedim. 

  

Açık büfede ne isterseniz var… Ben tas kebabı, pilav ve karpuzla orucumu açtım. Dayanamadım, tatlılarından da tadımlık yaptım. Bir daha gelişimde fizik terapi yaptırabileceğimi söyledi İsmail ve Nizamettin Etyemez. Bu hafta sonu geliyorum, hazırlığını yap. Sevgiler, saygılar...