14 Mayıs seçiminin son haftasına girdik. AK Partiden Manisa birinci sıra milletvekili adayı hukukçu, yazar ve oyuncu TRT’de yayınlanan Payitaht Abdülhamit dizisinde Tahsin Paşa karakteri ile ün kazanmış Bahadır Yenişehirlioğlu ile Manisa merkezindeki seçim çalışmalarına katıldım. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, başkan yardımcıları Ahmet Songüler ve Bilal Demir, mimar başkan danışmanı Ulus Katluca ile Sancaklı İğdecik ve Bozköy’de Tahsin Paşayı vatandaş havai fişek ve meşalelerle karşıladı. Büyük sevgi gösterisinde bulundu. Siyasetçi kimliği ile vatandaşa hitabında halkın anlayacağı dille konuşması da izleyiciler tarafından sözleri sık sık kesilerek alkışlandı. Seçmenle AK Parti milletvekili adayı avukat Bahadır Yenişehirlioğlu’nun diyalogu konuşmasında seçimin önemini anlatması mükemmeldi.

TAHSİN PAŞA BAHADIR YENİŞEHİRLİOĞLU

Geçen hafta Şehzadeler Belediyesine akşam vakti uğrayınca AK Partinin dizi oyuncusu milletvekili adayı Bahadır Yenişehirlioğlu ile tanışma fırsatını buldum. Şehzadeler AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, AK Parti İl Başkanvekili Ömer İşler ve Başkan Ömer Faruk Çelik ile Bahadır Yenişehirlioğlu’nu sanat yönünü iyice öğrenmiş oldum. Dizi çekimlerinin ne kadar zor olduğunu kendisinden dinledim. Hukukçu yazar Bahadır Yenişehirlioğlu ile Sancaklı İğdecik ve Bozköy’e birlikte gittim. Ahmet Songüler, Avukat Ali Özyiğit, Bilal Demir ile gece vatandaşlarla sohbet etmeye başladım. Kiraz diyarında herkes heyecanla seçim sonuçlarının merak ediyor. Hele iki beldede yüzyılın seçiminin ülkenin kaderini belirleyeceğini neler ile karşı karşıya olduğumuzu hem Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik hem de AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Bahadır Yenişehirlioğlu anlattı.

“TERÖR YANDAŞLARI MUHALEFETİ DESTEKLİYORSA BU NORMAL BİR SEÇİM DEĞİLDİR”

Peki Bahadır Yenişehirlioğlu seçime bir hafta kala 14 Mayıs seçimini şöyle değerlendirdi “Cumhurbaşkanımızın yanında olmak bizim için vatan borcudur. 80 darbesinde abimin idamla yargılanmasının ve sonra beraat etmesinin izlerini yaşamış biriyim. Bu seçim terör yandaşları muhalefeti destekliyorsa bu normal bir seçim değildir. Bu seçimi diğer seçimlerinden ayıran en önemli husus bu seçimin bir seçim olmaktan öte var olmak ile yok olma meselesidir. Yıllarca Türkiye’nin başına bela olmuş teröristlerin ve onların hamisi durumda bulunan Amerikanların cumhurbaşkanımızı alaşağı etme emellerinin varlığı bu seçimi normal bir seçim gibi algılamamamıza sebep oluyor. ABD Başkanının televizyonlar önünde verdiği mülakatta kendi iktidar döneminde mutlaka Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidardan indireceklerine bunun için artık darbe yöntemlerini kullanmayacaklarına muhalefeti bir araya getirip onlara destek vereceklerini açıklaması PKK, PYD, Kandil, FETÖ elebaşlarının Millet İttifakını destekleyen açıklamaları benim bu seçimi normal sıradan bir seçim olarak görmemin önüne geçiyor” dedi. Tahsin Paşa bu konuda haklı mı yerden göğe kadar haklı.

Seçim çalışmalarına katılan Ahmet Tonguç ve aşçı Bahattin’in oğlu Mustafa ile de birlikte oldum. Seçim atmosferinde seçim çalışmalarında teneffüs etmiş oldum bu hafta bütün partiler seçmenle buluşarak partilerine oy isteme çalışmalarını derinleştirecekler. Manisa’da siyasi partiler birbirleri ile centilmence yarıştıklarını belirteyim. Güzel bir tablo inşallah son güne kadar bozulmaz. Demokrasi şölenine güle oynaya sandığa gidip oyumuzu kullanırız.