Manisa’nın tek kadın milletvekili AK Partili, Adalet Partisinin güçlü milletvekillerinden rahmetli Halil Yurtseven’in torunu Semra Kaplan Kıvırcık hafta başında Manisa’nın yerel ve ulusal medya mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık’ın davetine katılamadım. Kahvaltıda bulunmamı arzu ettiğini biliyorum. Önce kendisinden özür dilerim. Hafta sonu yorgunluğu beni Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık ile kahvaltıda buluşturmadı. Milletvekili Kıvırcık’ın 2023’te yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakının başarı ile çıkması ve tekrar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesi için Manisa il ve ilçelerindeki çalışmalarını vatandaşlarla bire bir görüşmelerini oğlum Gökhan’dan hep dinliyorum. Çağın teknolojisini iki oğlum Gökmen ve Gökhan kullanıyor. Bense 20 yıl önceki telefon modelini bugün de kullanmaya devam ediyorum. AK Parti Sayın Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık ile girdiğimiz seçim sürecinde de beraber olacağımı saha çalışmalarını izleyeceğimi şimdiden söyleyebilirim.

KIVIRCIK “CUMHUR İTTİFAKI BAŞARILI OLACAK”

Balık Keyfi’nde düzenlenen Manisa yerel ve ulusal medya ile buluşma kahvaltısında AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık AK Parti Tanıtım Medya Başkanı dostlarım Ömer İşçi, Cemal Alat ve İl Başkan Yardımcısı Burhan Öztürk ile birlikte katıldı. Güzel, samimi bir ortamda gerçekleşen basın mensupları ile milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık Cumhur İttifakının 2023 Haziran ayında yapılması planlanan bana göre 14 Mayıs’ta yapılma ihtimalinin yüksek olduğu seçimlerinden başarı ile çıkacağını dünya liderleri ile kurduğu diyaloglar ve ülkemizi başarı ile temsil eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar seçileceği gördüğünü ifade ederek “ İstikrar ve iktidar devam edecek. Altılı masa hala cumhurbaşkanını belirleyemedi. Meclis tatile girdiği süreçten bugüne kadar sahada yaptığım çalışmalarda vatandaşımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Cumhur İttifakına büyük bir teveccüh her geçen gün arttığı görünüyor. Önümüzdeki seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakının büyük başarı kazanacağını Manisa’nın 17 ilçesinde yaptığım saha çalışmalarında görüyorum” dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık’ın saha tespitlerinin büyük bölümüne Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir kez daha seçileceğini ben de görür gibiyim. 6’lı masadan tek bir aday çıkacağı ihtimali her geçen gün azaldığı görüşündeyim. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Kazanacak aday, kazanacak aday” sözlerini sıkça tekrar etmesi 6’lı masanın mimarı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na vize vermeyeceği imajını yaratıyor. Ama ben rahmetli Cumhurbaşkanlarımızdan Süleyman Demirel’in “Siyasette 24 saat uzun süre”, “Ben sandıktan korkarım” sözlerini unutmayan 55 yıllık bir gazeteci olarak her an her şey değişebilir diyorum.