Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’yı yaşanacak bir kent haline getirmek için elinden gelen çabayı gösterirken, kentin çeşitli semtlerinde gençlerin sosyal etkinliklerini gerçekleştirecek mekanlar ardı ardına açılıyor. 

Manisa’nın köklü ailelerinden Öngider Ailesi de Büyükşehir Belediyesi’nin yakınında “Kahve Diyarı”nı gençlerin hizmetine sundu. 

Açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ak Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Belediye Başkanlığı yapan Zafer Ünal; Öngider Ailesi ile birlikte yaptı. 

Ailenin büyüğü Kerim Öngider, oğlu Yılmaz Öngider ve torun Kerim Can Öngider harika bir mekan ortaya çıkarmışlar. 

“Kahve Diyarı” zaten Türkiye’de bir marka… 

Açılışa oğlum Gökhan ile birlikte gittik. Yeri çok beğendim. 

Zafer Ünal başkanımı Rıfat Uygur, Nazmi Şengül ile birlikte otururken gördüm. Anlayacağınız, nezih bir davetli topluluğu vardı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yanına gittim. 

Ben de aylardan sonra ilk defa bir açılışa Dost Ali’nin sayesinde koltuk değneklerim olmadan katıldığım için bu durumun keyfini yaşadım. 

Başkan Cengiz Ergün’e “Başkanım, Dost Ali’ye dua etmemiz lazım, ikimizi de ayakta tutuyor” dedim. Başkan Ergün ile ameliyatımdan sonra ilk kez görüşüyorduk, bana “^Sağlık durumunu her gün takip ettim. İyisin!” dedi. 

Biz böyle sohbet ederken Ak Parti İl Başkanı Berk Mersinli geldi; kendisine, “Kahvaltıda buluşamadık. Gönlüm sizlerle” dedim ve Zafer Ünal başkanımın yanına gittim. 

Büyükşehir Belediye Başkanının çalışkan basın danışmanı Cihat Taysi de geldi. Fenerbahçeliler o gün üzgündü. Zafer Ünal “Takdiri adalet” dedi. 

 Başkan Cengiz Ergün açılışta güzel bir konuşma yaptı. Öngider Ailesi’ne bol kazançlar diledi. Gerçekten güzel bir mekan olmuş. Ben de hayırlı müşteriler dileyerek, Öngider Ailesi’ni kutluyorum.