Bir süredir yazılarıma ara vermiştim, biliyorsunuz ki! Meğer bana tatil yaramıyormuş, bunu anladım. Pandemi, depremler, seller derken şimdi de orman yangınlarıyla mücadele ettiğimiz bir sürecin içinden geçiyoruz. Hava sıcaklıkları her türlü motivasyonumuzu olumsuz etkileyecek kadar artmış durumda. Tatil yapıp da keyif çatacak ne keyfimiz kaldı ne isteğimiz.

Zaten bir süredir yaşadığım hastalık nedeniyle zor günler geçiriyorum. Bu yüzden yazı yazmaktan başka keyif alabileceğim hiçbir şey yok.

Evet! Maalesef hastayım… Son 1 aydır hiç halim yok. Doktor kapısi çalmayan ben, ilaç yüzü görmeyen ben bir süredir bu ikisine müptela oldum. En sonunda, doktorlarım tarafından ameliyat kararı verildi hakkımda.

Beklenen gün de dün geldi çattı. Uzun zamandır sağlık sıkıntısı çektiğim süreç, dün geçirdiğim başaralı bir operasyon sonrasında son buldu.

Sağlık sorunlarımı çözme zamanıydı dün. Salık Bakanlığı’na bağlı Manisa Şehir Hastanesinde Dr. Cemil Öztürk ve ekibi ameliyatımı gerçekleştirdi.  

Başarılı geçen operasyonu Üroloji Uzmanı Dr. Cemil Öztürk üstlendi. Anestezi için Dr. Sibel Kerem, Anestezi Teknisyeni Beyza Savaş, Hemşire Büşra Çakmak,

sağlık memuru Sebahattin Dağ ve personel destek Dağıstan Dağyar ameliyatımda yer alan isimler. Titiz çalışmalarından dolayı hepsine çok teşekkür ederim. 1 saat süren ameliyatımın başarılı geçtiğini söylediler. Zaten ben de ameliyat sonrasında kendime geldiğimde, başarılı bir iş çıkardıklarını bizzat kendim deneyimlemiş oldum.

Manisa Şehir Hastanesi, odalarından tutun personeline kadar her şeyiyle dört dörtlük seviyede. Açıkçası kendimi özel hastanede tedavi görüyormuşum gibi hissettim. Bu tabloyu görünce de “Allah devletimize zeval vermesin!” dedim.

Ameliyat öncesi ve sürecinde bir an olsun başımdan ayrılmayan dostum Dr. Fahrettin Er ile dün Manisa Şehir Hastanesine geldik. Eşim Nermin Hanım ile odamıza geçtik. Beni bilen bilir! Bırakın hastaneye gitmeyi iğne olmaktan bile korkan bir kişiliğe sahibim. Sağolsun dostum Dr. Fahrettin Er beni ameliyat olmaya ikna etti. Dr. Cemil Öztürk ile beni tanıştırdı. Dr. Cemil Öztürk ve ekibi de son aylarda çektiğim ağrıları sona erdirecek operasyonu başarı ile gerçekleştirdi. Allah razı olsun. Bu süreçte dostlarımız desteklerini esirgemediler. Bu hastalık süreçleri zor süreçler. Benim de sevmediğim bir süreç olduğundan insanın gerçekten morale ihtiyacı oluyormuş. Hepsinden Allah razı olsun. Ameliyat sürecinden sonrasını ve ziyarete gelen dostlarımı sizlerle paylaşacağım. Şimdilik sıkıntı yok. Kalın sağlıcakla…