Manisa esnafı her geçen gün azalıyor. İzci ailesi Manisa’nın gözbebeği. Yıllar önce Mustafa İzci’yi kaybetmiştik. Manisaspor’a başkanlık yaptığı yıllardan beri tanırdım Mustafa abiyi. Spora merakı vardı. Didi’nin Fenerbahçe’sini Manisa’ya getirmişti. Bende genç bir gazeteciydim. Didi ile röportaj yapmıştım. Daha sonra İlhan abi (İzci) ile dünür olduk.

Güzel günler geçirdik ve dünürüm İlhan İzci’yi de geçtiğimiz yıllarda kaybetmiştik. Hayat adete sinema filmi gibi bu güzel aileden bir çınar daha hayata gözlerini yumdu. Cumartesi günü de güzel insan Hikmet abiyi (İzci) kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık. Hatuniye Camii’sinin avlusu doldu taştı. Taziyeleri hikmet abinin oğlu Cemal İzci, damadım Serdar İzci, Akın İzci ve amcaları Mümtaz İzci kabul ediyordu. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İYİ Parti Milletvekili Tamer Akkal, CHP Milletvekili Özgür Özel, Hatuniye Camii’nde cenaze törenindeydi. Ben Aydın Besen’le birlikte gittim. Cemal İzci’ye başsağlığı diledikten sonra Mümtaz İzci’nin yanında oturduk.

Mümtaz İzci ile Aydın Besen asker arkadaşı. Haşim Ağar, Ali Filizkan, Zafer Ünal, dişçi Remzi Örümlü, Hasan Geriter, Azmi Açıkdil cenazede gözüme takılanlar arasındaydı. Hikmet abi (İzci(‘ye sevenleri son görevlerini yapmak için Hatuniye Camii’ne koştular. Hikmet abi güzel insan, sevenin çokmuş. Nur içinde yat Hikmet abim, acılı ailesine başsağlığı dilerim.

KIBRIS’TA TANIDIĞIM BAHRİ’Yİ DE KAYBETTİK

Pazar günü de öğle namazında Hatuniye Camii’ndeydik. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Kendine iyi bak. Hiçbirşeye üzülme. Genç yaşta Bahri’yi de kaybettik” dedi. Büyükşehir belediye Başkanı Cengiz Ergün kaybettik dediği Bahri Küçükoğulları’ydı. Yunusemre Belediye Meclis Üyesi. Kendisi ile Kıbrıs’ta tanıştık. Gençti, hoş sohbetini sevmiştim. Manisa’da buluşalım demişti. Buluşamadan aramızdan ayrıldı. Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve CHP Milletvekili Özgür Özel de cenaze törenindeydi. Manisa hafta sonu iki değerli insanı kaybetti. Küçükoğlu ailesine de başsağlığı diliyorum.