Gençlik ve Spor Bakanı hemşerimiz Mehmet Muharrem Kasapoğlu Salı günü Manisa’ya geldi. Vefat eden MHP İl Başkanı Murat Öner’in evine ve MHP İl Teşkilatına giderek baş sağlığı diledi. Manisa Celal Bayar Üniversitesinin 30. Akademik yılını açtı. Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu Şehzadeler Belediyesi kaykay ve paten parkında minik paten sporcularının gösterilerini AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Semra Kaplan Kıvırcık, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Başkan Yardımcıları Ahmet Songüler, Atilla Efendioğlu, Bilal Demir, Fatih Baybatur, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu ile birlikte izledi. Gösterilerini alkışladı. Minik sporculara çeşitli hediyeleri Şehzadeler Belediye Ömer Faruk Çelik ile birlikte takdim ettiler.

BAKAN KASAPOĞLU TAZİYE ZİYARETİ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Manisa’ya gelişini ve yapacağı çeşitli temasları incelemek için erken kalktım. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Basın Danışmanı Göksel Topçu ile birlikte çocukluğumun geçtiği Dilşeker Mahallesinden Alaybey Mahallesine vefat eden Murat Öner’in evinin önüne gittik. Sayın Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu Manisa’ya gelir gelmez ilk ziyareti, ölümüyle Manisa MHP teşkilatını yasa boğan İl Başkanı Murat Öner’in evine yaptı. Merhum Murat Öner’in annesi Fatma Öner, eşi Nevin Hanım, çocukları Mehmet Ali, Emine Naz Öner’e kız kardeşi Yasemin Ergümüş’e taziye dileklerini Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, Şehzadeler AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu ile birlikte iletti. Kasapoğlu daha sonra MHP il binasına giderek MHP İl Teşkilatına baş sağlığı dileğinde bulundu. Bakan Kasapoğlu ile burada ayaküstü bir görüşme yaptım. Manisa maçlarına geldiğinde birlikte olduğumuzu söyledim “Doğru” dedi. Bakanın Manisa ziyaretlerinde İl Spor Müdürü Yunus Öztürk de eşlik etti.

BAKAN KASAPOĞLU MCBÜ 30. AKADEMİK YILINI AÇTI

MHP il binasından Göksel Topçu ve Cihad Taysi ile birlikte Celal Bayar Üniversitesinin yolunu tuttuk. Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu 30. Akademik yılın açılışını yapacaktı. Süleyman Demirel Kültür Merkezinde açılış programını izlemeye başladım. Açılış töreninde üniversitenin gönüllü iklim elçisi öğrencisi Ceylan Vural iklim değişikliğine dikkat çeken bir konuşma yaptı. CBÜ Rektörü Ataç üniversitede yapılan yenilikleri anlattı.

GENÇLERİMİZİN YANINDA GÜÇLÜ DEVLETLERİ VAR

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu Celal Bayar Üniversitesi 30. Akademik açılışında “En iyi imkanları gençlerimize ulaştırmaya çalışıyoruz” dedi. Manisa kentinin de üreten ve ilerleyen bir il olduğuna değendi. Bakan Kasapoğlu “Türkiye’yi yeni döneme Türkiye yüzyılına taşıyacak aklını ve kalbini birlikte kullanacak gençlerin var olmalarını sağlamak en büyük amacımız. Türkiye bir gönül ülkesi” dedi.

Süleyman Demirel Kültür Merkezindeki program bitince ben Şehzadeler Belediyesine geçtim. Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Fatih Baybatur ve Avukat Ali Özyiğit ile birlikte oldum. Bir süre sohbetten sonra Manisa’da çeşitli temaslarda bulunan Bakan Kasapoğlu’nu Şehzadeler Belediyesi Kaykay ve Paten Parkında karşılamak için Ahmet Songüler ile birlikte gittim. Burada gençlerin faydalandığı parkı ilk defa gördüm. Yeni nesil bambaşka. Patenlerle öyle gösteriler yaptılar ki hayret ettim. Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu gösteri yapan sporculara çeşitli hediyeler verdi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de ziyaretlerinden dolayı Bakan Kasapoğlu’na şifalı mesir macunu takdim etti ve bendeniz Spor Bakanımızın Manisa ziyaretlerinin bu bölümünden sonra ayrılıp kendimi istirahate verdim. Anladığım kadarıyla Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’nun 2023 seçimlerine kadar daha sık sık Manisa ziyaretlerinde bulunacağını tahmin ediyorum.