Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geçtiğimiz Perşembe günü Ankara çıkarması yaptı. MHP Genel Merkezi’nin Ankara Balgat’taki binasında MHP Lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Sayın Başkan, MHP Genel Başkanını 28 Nisan’da merkez ve 4 ilçede yapacakları toplu açılış ve temel atma törenlerine davet etti. Sayın Bahçeli, ikiletmeden bu teklifi kabul etti ve 28 Nisan’da Manisa’daki açılışlara katılacağını söyledi. 

Yakın zamanda Sevgili Başkanımızın ittifakla ilgili söylemlerini farklı noktalara çekenler ve MHP Genel Merkezi ile Başkan Ergün’ün arasının açıldığına yönelik bir takım dedikodular peyda olmuştu. Sayın Bahçeli’nin son bir yıl içinde 3. Kez Manisa’ya geliyor oluşu, tüm bu iddia ve dedikoduları da çürütmüş oluyor. Sayın Bahçeli’nin Manisa’ya 1 yılda üçüncü kez geliyor oluşu, Manisa’ya ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e verdiği değeri ve önemi gösteriyor. 

Biraz da açılışların içeriğinden bahsedecek olursak, merkezde Yunusemre ve Şehzadeler ile Akhisar, Sarıgöl ve Soma ilçeleri Sayın Bahçeli’ye ev sahipliği yapacak olan ilçelerimiz. Buralarda Manisa Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği proje ve hizmetlerin temelleri atılacak, tamamlanan hizmetlerin de açılışları yapılacak. 478’inci kez kutlayacağımız Mesir Macunu Festivali haftasında Manisa’yı sıcak ve hareketli günler bekliyor. Benden söylemesi.