Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumartesi günü İzmir ve Manisa’ya geliyor.

Manisa’ya geleceği haberi belediye başkan aday adaylarında heyecan yarattı. İzmir adayları açıklanırken, Manisa’nın adayları da açıklanabilir diyenler var.

BENDEN TAVSİYE: LACİ’LERİNİZİ GİYİN!

Bence yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Manisa’ya gelişindeki karşılamaya, belediye başkan aday adayları ve mevcut başkanlar ‘laci’lerini giyip öyle gitmeliler.

SON DAKİKA GOLÜ YEMEYİN!

Bu son sınav olabilir!

Geçen geçer, kalan kalır. Herkes dikkatli olmalı. Cumhur ittifakına özen gösterilmeli. Siyasette her zaman son dakika golleri vardır.

MANİSA’DA FABRİKA AÇACAK

Hafta sonu, Cumhurbaşkanı’nın, İzmir ve Denizli’de olacağı haberleri ile çalkalanırken, Manisa’ya gelip de Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren PepsiCo ve Tirsan Kardan fabrikalarının açılışını yapacağı bilinmiyordu.

Öğrendiğime göre Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İzmir’deki programından sonra saat 17.00’da Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde olacak. Her iki fabrikanın açılışını yapacak. Hayırlı uğurlu olsun.

İTTİFAKA ÇOMAK SOKANLARIN SONU HAYIR ETMİYOR

Cumhur ittifakının pürüzsüz işlemesi için iki lider, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli büyük özen gösterirken, aynı özeni göstermeyenler çıkıyor, Samsun gibi.

İki lider de gereğini hemen yapıyor. Samsun’da AK Parti İl Başkanı’nın görevden alınması, MHP milletvekilinin disipline sevk edilmesinin, ‘Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla’ anlamına geldiği düşüncesindeyim.

AK PARTİ MANİSA TEŞKİLATI DİKKATLİ OLSUN

Manisa’da da AK Parti kanadında, iki liderin Cumhur ittifakına gösterdiği büyük özeni, göstermeyenlerin olduğunu biliyorum.

AK Parti ve MHP Genel Merkezi’nin de Manisa’yı mercek altına aldığını, siyasette hata yapanın kafasını koparmaya hazır beklediğini de yazabilirim.

SELÇUK ÖZDAĞ PRFESÖR OLUYOR!

Manisa, iki gündür Selçuk Özdağ’ın profesör olduğu söylentileri ile çalkalanıyordu. Ben de dün Selçuk Özdağ’ı aradım. “Profesör olmuşsunuz hayırlı olsun” dedim.

Kendisi güldü, “Başkanım Allah nasip ederse ay sonunda” dedi.  Siyasetle ilgili de kendisi ile bir görüşme yaptım. Bugün kendisinin AK Parti Genel Merkezi’nde olacağını söyledi. Selçuk Özdağ işin ucunu bırakmıyor. İYİ Parti’nin de kendisinin peşinde olduğu izlenimini veriyor.

MİLLET İTTFAKI ÖZGÜR ÖZEL’E RAĞMEN ORKUN ŞIKTAŞLI İÇİN BASTIRIYOR

Dün CHP İl Başkanı Semih Balaban ve İYİ Parti İl başkanı Hasan Eryılmaz Ankara’da buluştular.  Doğruca İYİ Parti Genel Merkezi’ne gittiler. Ne için mi?

Orkun Şıktaşlı için.

Millet ittifakında İYİ Parti’den Orkun Şıktaşlı’nın aday olmaması için CHP Grup Başkan Yardımcısı Özgür Özel’in çalışmalarını önlemek için. Millet ittifakının Manisa’daki iki il başkanı Balaban ve Eryılmaz, İYİ Parti Genel Merkezi ziyaretinden sonra Özgür Özel’i de ziyaret edeceği bilgilerine sahibim. Dün Orkun Şıktaşlı’nın durumu netleşecek, anlaşma olursa Orkun Şıktaşlı İYİ Parti Genel Merkezi’ne Manisa’dan büyükşehir belediye başkan adaylığı için müracaatını yapacak. Dün itibari ile İYİ Parti’de Selçuk Özdağ’ın kararının da beklendiğini yazabilirim.