Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sevgili Dostum Cengiz Ergün’ün MHP’nin belediye başkan adayları tanıtım töreni için Ankara’ya gittiğini ve Atatürk Spor Salonu’ndaki törenin detaylarını sizlerle paylaşmıştım.

Aday tanıtım töreninin ardından Cengiz Ergün, programını noktalamadı. Manisa’dan gelen yüzlerce vatandaşla birlikte ilk olarak Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i ziyaret etti.

Aslanlı yoldan yüzlerce Manisalı ile birlikte yürüyen Başkan Ergün, Anıtkabir Müzesi’ni gezdi. Daha sonra Atatürk Mozolesi’nde saygı duruşunda bulunuldu. Cengiz Başkan’a Ankara’da Manisalıların ilgisi büyüktü.

Anıtkabir ziyaretinin ardından MHP’nin aday tanıtım toplantısına katılan Manisa’dan yüzlerce partili Başkan Ergün’ü samimi bir şekilde karşıladı. Hatıra fotoğrafları ve özçekimlerle oradaki anılar ölümsüzleştirildi.

Başkan Cengiz Ergün, daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucusu merhum Alparslan Türkeş’in kabrini de ziyaret etti. Merhum Türkeş’in Beşevler’de bulunan kabrini ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve partililerle birlikte ziyaret eden Başkan Ergün, merhumun kabrinde dualar etti.

Özetle Başkan Cengiz Ergün, Ankara programını hemen noktalamadı. Birkaç ziyaret daha gerçekleştirdi. Bunları da diğer yazılarımda sizlerle paylaşacağım…