Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün ve yönetimi, yerel ve ulusal basın mensuplarını tesislerinde kahvaltıda ağırladı. Kahvaltıya Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı. Dün kahvaltıya oğlum Gökhan ve Nezih Varol'la birlikte gittik. Teknik Direktör Levent Eriş'le sohbet etme fırsatını yakaladım.
CENK ERGÜN YENİ KADRODAN UMUTLU
Antalya kampından sonra ikinci yarının ilk deplasmanında İstanbul'dan puanla dönen Belediyespor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Ligin ikinci yarısında kadrosunun büyük bölümünü yenileyen Belediyespor'dan Başkan Cenk Ergün umutlu. Bu yıl 3'ünci Lig'de ilk defa oynayan takımının güçlendirilen kadrosuyla daha iyi sonuçlar alacağını ifade eden Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün, "Yeni yılda basın mensupları ile bir arada olmaktan mutluyum. Belediye Başkanımızın takıma verdiği desteğe yönetim olarak teşekkür ediyoruz. Bugünde aramızda, bize güç veriyor. Teknik Direktörümüz Levent Eriş hocamla da ekibimizin daha iyi futbolu bizlere göstereceğine inancımız sonsuzdur" dedi.
CENGİZ ERGÜN, TEKNİK ADAMA GÜVENİYOR
Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de kahvaltıda yeni transferlerle tanıştı. Manisaspor'un kardeş kulüp olduğuna değinerek, "Hem biz, hem Manisaspor bir üst lige çıkar" dedi. Başkan Ergün'ün, teknik adam Levent Eriş'e güveninin tam olduğunu, geçmişte olduğu gibi bugün de bizleri başarıya götüreceğine can-ı gönülden inanıyorum.
PLAY-OFF İÇİN MÜCADELE VERİLECEK
Levent hocamı severim, bir defa Ege çocuğu. Futbol ve Teknik Direktörlük yaşamı başarılarla dolu. İlk yarıyı takımı tanımak ve eksiklerini tespit etmekle geçirdi. Devre arasında tanıdığı ve güvendiği isimleri Büyükşehir Belediyespor kadrosuna dahil etti. Kısacası bu takımın Play-Off'a kalması için Levent hoca ikinci yarıda büyük mücadele verecek.