Uzun Kurban Bayramının ilk günü camiler doldu taştı. Mezarlıklar, şehitlikler ziyaret edildi. Aile büyüklerine bayram ziyareti yapıldı. Bayramda yerli turistler Ege ve Akdeniz sahillerini tercih ederken bendeniz Çeşme Ildır Günkent sitesinde eşim Nermin Hanım ile birlikte bayramı geçirdik. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün bayramı halkla bütünleşerek geçirdi. ORC Araştırma Şirketinin “9 ay sonra yerel seçimler var, belediye başkanlarını nasıl buluyorsunuz?” araştırma sonuçlarında Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün %56,2 oranıyla Eskişehir, Gaziantep ve Ankara belediye başkanlarının ardından 4.sırada yer alarak başarılarına başarı kattığını ispatladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yerel seçimlere dikkat etmesinden sonra gördüğüm kadarı ile Büyük Başkanı Cengiz Ergün 2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için kollarını sıvayıp sahaya indiğini bayramda görür gibiyim.

ÇEŞME’DE ÜNLÜLERİN KONSERLERİ

Çeşme Ildır Günkent’te bayram sürecinde oğlum Gökhan, gelinim Gözde, torun Ertuğrul, damadım Serdar, kızım Sinem ve torunum Zeynep ile birlikte olduk. Torunum Ecem ve damat Osman da bayramda bizimle birlikteydi. Kardeşim Ergül, enişte Nazım Seyrek, yeğen Burak eşi Burcu kızı Derin de bayramda bizi yalnız bırakmadılar. Bayramda anlayacağınız aile saadetini yaşadık. Kurban Bayramında Çeşme ve Alaçatı’daki eğlence merkezleri bayramdan nasibini alan iş alanlarının başında geliyordu. Çeşme’de Funda Arar, Ümit Sayın, Cengiz İmren ve Cenk Eren sevenlerine bayram coşkusu yaşattı. Bayramda her yer dolup taştı. Bu arada dünürüm Rüştü ve eşi Birsen Hanım da bayramda bizi ziyaret ettiler. Hep birlikte bayram sohbeti ettik.

ROOMS BEACH CLUB

Rahmetli Levent Gönül kardeşimizin hayata geçirdiği şimdi oğlu Mert Gönül tarafından Boyalık’ta hizmet veren Rooms Beach Club’a uğramamak olmazdı. Mert Gönül bayramın ilk gününde telefonla bayramımı kutladı ve beklediğini söyledi. Ben de enişte Nazım Seyrek ile Boyalık’a gittik. Rooms Beach Club’a Mert’in annesi Süheyla Hanım ile karşılaştık. Otel ve beach club bayram nedeni ile iğne atsan yere düşmez haldeydi. Sevindim. Bu yaz sağanak yağışlar nedeni ile yaz, bayramda başlamıştı. Onun için yeni değişiklikleri ile Manisalı Mert Gönül’ün otel ve plajının büyük ilgi görmesi beni memnun etti. Mert Gönül ile birlikte deniz kenarında sohbet ettik. Mert Gönül bayram öncesi biraz üzülmüş ama sonra birlikte dedik ki “Her şerde hayır var” evet. Mert Gönül’ün Rooms Beach Club’un mutfağı da ünlü şefler tarafından yönetildiğine tanık olduk.

ÇEŞME’NİN EN GÜZEL PLAJI

Çeşme’nin en güzel plajı Boyalık plajında turkuazla mavinin buluştuğu Rooms Beach menüsüyle, kokteylleri ile yeniliğiyle mavisiyle ruhunuzu dinlendirecek. Şehir hayatından uzak, huzur içinde tatil merkezi Rooms rahat rahat güneşlenmek isteyenler için geniş çim alanı, kumun keyfini çıkarmak isteyenler için harika bir plaj. Çeşme Boyalık’ta sakin, huzurlu bir gün geçirmek istiyorsanız Mert Gönül’ün Rooms Otel ve Beach’ini tercih etmenizi tavsiye ediyorum. Fiyatlar Çeşme ve Alaçatı’ya göre çok iyi. Çeşme’de yaz mevsimini bayramla birlikte başladığını gözlemledim. Ben de bir süre eşim Nermin Hanımla yazlıkta tatil yapacağım. Zaman bulursam ara sıra yaz tatil notlarımı yazmaya çalışacağım. Hoşçakalın.