AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un İrfan Meclisi Yunuspark Cafe’de basına verdiği kahvaltıya katıldım. İl Başkanı Salih Hızlı, milletvekilleri Semra Kaplan Kıvırcık, Tamer Akkal, İsmail Bilen, Uğur Aydemir, Mehmet Ali Özkan, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Kadın Kolları Aynil Yavaş, Gençlik Kolları İl Başkamı Samet Doğuş, Şehzadeler AK Parti İlçe Mehmet Emin Çipiloğlu, Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz ve il yöneticilerinin katıldığı kahvaltıda Baybatur “Manisa’da en az 5 milletvekili çıkarabileceğiz” dedi.

BAYBATUR’UN KAHVALTISINA CEMAL ALAT İLE GİTTİM

Yeni yıla girmeye günleri saydığımız bugünlerde AK Parti Manisa Milletvekili MKYK Üyesi Murat Baybatur’un yerel ve ulusal gazete ve TV çalışanlarına verdiği kahvaltısına beni AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Alat götürdü. Hava güzeldi. Davetliler geliyordu. İl Başkanı Salih Hızlı, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, milletvekilleri Murat Baybatur, Tamer Akkal, İsmail Bilen, Uğur Aydemir ve Mehmet Ali Özkan ile kahvaltı öncesi bir araya geldik. Sohbet ettik. Semra Kaplan Kıvırcık ile de kahvaltı sonrası görüştüm.

Yeni yıla girmek üzere verilen bu kahvaltıdaki görüntü seçim öncesi güzeldi. İl Başkanı, 6 milletvekili, 2 ilçe belediye başkanı, il kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ve il yönetimi ile Yunus Cafe’de basının karşısına geçen AK Parti Manisa’da birlik ve beraberlik simgesini topluma sunuyordu. Seçimlerden zaferle çıkacaklarına inanan Manisa AK Parti kurmaylarının gövde gösterisini dikkatle Ali Filizkan ile birlikte izledim. İl Başkanı Salih Hızlı ve 6 milletvekili de konuştu. AK Partinin yaptıklarını anlattılar.

BAYBATUR “MANİSA’DA AK PARTİNİN OYU %30-40 BANDINDA”

MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur konuşmasında AK Partinin Manisa’da %30-40 bandında oyu olduğuna değindi ve “2022’nin ikinci yarısından itibaren Türkiye hızlı bir şekilde kendini toparlamaya başladı. Özellikle temmuz ayından itibaren hükümetimizin yapmış olduğu atılımlar, alım gücünü artırma çalışmaları neticesinde sıkıntıları ortadan kaldırma adına önemli çalışmalar yaptı.

Bugün itibariyle Genel Merkez’in yaptırdığı anketlerde en kötü rakamlarla yüzde 41-42 bandında. Manisa için söylemek gerekirse, en son yaptırdığımız ankette çok rahat bir şekilde 5 milletvekili çıkarabiliyoruz. Oy bandımız da yüzde 30-40 arasında. Ekonomi kötü olduğu dönemde muhalefet milletvekilleri çıkıp Manisa’da ilk kez CHP’nin birinci olduğunu söylediler. Ama ne yazık ki bu onlar için bir rüya. Gerçekleşmesi mümkün olmayan bir durum. AK Parti şu anda Manisa’da da Türkiye’de de birinci partidir” dedi.