Cumhur İttifakının iki başarılı belediye başkanları, Büyük Başkan halkın sevgilisi Cengiz Ergün ve Şehzadeler’e hizmet yağdıran Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Sancaklıçeşmebaşı, Sancaklıiğdecik, Sancaklıkayadibi, Sancaklıuzunçınar, Sancaklıbozköy, Karaoğlanlı, Yukarıçobanisa, Ayvacık Mahalle muhtarları vatandaşlarla buluştu. Coşku ile karşılanan Başkan Ergün ve Çelik yapılan hizmetleri anlattılar. Kadınların büyük ilgi gösterdiği açılışlar Hüseyin Köroğlu’nun duaları ile yapıldı. Çeşmebaşı Mahallesindeki kahvaltılı buluşmaya Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Songüler ve Fatih Baybatur ile birlikte gittim. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün “Erken kalkmışsın” dedi. Ben de “Tatilden döndüm, sahalara indim” dedim. Hemen şunu belirteyim, Cumhur İttifakının iki değerli başkanı Cengiz Ergün ve Ömer Faruk Çelik’in 2023 seçimleri öncesi birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdürmeleri Çeşmebaşı Mahallesinde törene katılanları çok ama çok memnun etti. Eskiler ne demiş “Bir elin nesi var iki elin sesi var” doğru söze ne denir? Birlik ve beraberlikten güç doğar. Bunu Manisa’da Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik geçen Cuma günü dosta düşmana gösterdi.

ÇELİK VE ERGÜN’ÜN KONUŞMALARI

Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıçeşmebaşı Mahallesindeki muhtarlar ve vatandaşlar ile yapılan kahvaltıyı Ahmet Songüler ve Fatih Baybatur ile birlikte yaptım. Bir ara Bilal Demir ile Başkan Ömer Faruk Çelik ile ayaküstü bir görüşme yaptım. Büyükşehir Belediye Başkanının medyadaki başarısında imzaları olan Cihad Taysi ve Göksel Topçu ile birlikte oldum. Özel Kalem Müdürü oğlum Gökmen geldi yanımıza “Baba bir isteğin var mı?” dedi. Allah razı olsun.

Ahmet Erken’i kaybetmenin üzüntüsünü üzerimden kolay kolay atamam. Ahmet kardeşim harika bir insandı. Tam yaşayacağı zaman bir anda gitti. Bu Çeşmebaşı’na gitmem iyi oldu. Hayatın devam ettiğine şahit oldum. Başkanlar Ergün ve Çelik’in bana gösterdiği ilgiye de teşekkür ederim. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Başkan Ergün’e törene katılmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Ergün “Büyükşehir belediyemiz ve Şehzadeler Belediyemiz hizmetlerine dur durak bilmeden devam ediyor. Muhtarlık binasını yeniledik mahallenin taleplerini yerine getirmeye devam ediyoruz. 12 km’lik asfalt bakım çalışması yaptık. Biz hemşerilerimize ve bizden sonra gelecek nesillere daha temiz daha sağlıklı bir şehir bırakmayı hedefliyoruz. Yaptığımız alt ve üst yapı hizmetleri ile 254 köyümüzün şehir merkezinden farkı kalmadı” dedi.

50 MİLYON TL’LİK YATIRIMLAR

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Şehzadeler ilçesinde yaptıkları projeleri ile 56 milyon TL’lik alt ve üst yapı yatırımlarının gerçekleştirildiğini söyledi. Başkan Ergün Çeşmebaşı’nda il boyutunda yaptığı hizmetleri muhtarlar ve vatandaşlara anlattı. Muhtarlık açılışını hep birlikte yaptık. 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ilçelerinde çalışmaya başlamıştı. Çalışmalara ben de katılmıştım. Ama Çeşmebaşı’ndaki buluşma güzel bir görüntü verdi. Ülkede olduğu gibi Manisa’da da Cumhur İttifakının iki başarılı belediye başkanları Cengiz Ergün ve Ömer Faruk Çelik’in yan yana kol kola olması ve çalışmaları birlikte yapması sevindirici. Millet güçlü Cumhur İttifakını görmek istiyor. İkinize de teşekkürler.