Manisa Cumhur İttifakı temsilcilerini Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Giritligil Otel’de topladı. Ev sahipliğini Başkan Ergün’ün yaptığı yemekli toplantıya AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur, AK Parti Milletvekilleri Semra Kaplan Kıvırcık, İsmail Bilen, Tamer Akkal, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP MKYK Üyesi Ali Uçak, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, MHP İl Başkanı Murat Öner ile Cumhur İttifakının belediye başkanlarının katıldığını Soma Belediye Başkanı Ali Tulup’tan öğrendim. Başkan Tulup “Cengiz Başkan bizi ağırladı” dedi. Ben de hayırlara vesile olması dileğimi iletiyorum.

İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİRLİK BERABERLİK ÖN PLANA ÇIKTIĞI BELİRTİLİYOR

Dünya ve ülkemizi saran bir ekonomi kriz ve hayat pahalılığı ile karşı karşıyayız. Bu krizlere koronavirüs hastalığının da etkisinin büyük olduğu inancındayım. Dolara indirilen demir yumruktan sonra elektrik ve doğalgaza beklenmeyen zamların ilan edilmesi vatandaşları çileden çıkardı. İşin farkına varan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşın feryadına neden olan elektrik fiyatlarını aşağıya çekmek için çeşitli çalışmalar yapıyor. Millet İttifakı da meydanları boş bulunca kendini iktidara geliyor sanıyor. Durun bakalım. Seçimler 2023 yılında yapılacak. Bekleyin, sabırlı olun bu millet 60 yıldır iktidara getirmediği CHP ve yandaşlarını iktidara getireceğini sanıyor. Şimdiden yazıyorum. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı deviremez. Başkan Erdoğan, hayat pahalılığına çare bulamazsa halk gözünün yaşına bakmadan kimin cumhurbaşkanı olacağına da bakmadan gereğini yapar. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de teşkilatlarını kampa alarak sahaya inerek vatandaşın dertlerini dinlemeleri talimatını Kızılcahamam’da verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da il başkanlarını toplayarak “Kuru nasıl hallettiysek enflasyonu ve hayat pahalılığını da bitireceğiz. Sahaya inin çalışmalarınıza başlayın” dedi.

Zirvedeki bu hareketliliğin yaşandığı dönemde sağlık sorununu çözen Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Cumhur İttifakının Manisa temsilcilerini Giritligil Otel’de bir araya getirmesini önemsiyor ve hayırlara vesile olmasını onun için diliyorum. Büyük Başkan zamanı gelince büyük düşünceleri hayata geçirmekte maharetlidir. Projelerinde olduğu gibi. Başkan Cengiz Ergün seçimlere kadar süreç içinde hayata geçirmeye çalışacağı projeler hakkında Manisa Cumhur İttifakının temsilcilerine bilgi sunmuş sonra da MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve AK Parti Milletvekili Murat Baybatur toplantıda yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberliğin önemine değinmişler. Şubat ayının büyük bölümünü geçirdik. Mart ayını da geçirirsek havalar düzelecek. Doğalgaz ödemeleri düşecek. Sebze ve meyve fiyatları da inecek diyorum. Vatandaşın derdini dinlemek için korkmadan çekinmeden sahaya inilmeli. Sıkıntıların nasıl sona ereceği anlatılmalı. Dertli vatandaşlarla bir araya gelinmeli. Bu hafta Büyük Başkan Cengiz Ergün’ün de saha çalışmalarına Selendi’den başlayacağını öğrendim. İyi günler yakında diyelim. Hoşçakalın.