Başkan Recep Tayyip Erdoğan karada, havada, denizde ve uzayda Türk gücünü dünyaya göstermeye devam ederken memur ve emekliye ek zam müjdesinin temmuzda verileceğini Memur-Sen genel kurulunda yaptı. Konuşmasında söyledi. Başkan Erdoğan “Temmuzda enflasyon farkı yanında refah payı artışını da dikkate alarak düzenleme yapacağız. Seçimden sonra 7500 liranın üzerinde emekli maaşı alanları sevindirecek haberi milletimizle paylaşacağız” dedi.

TÜRK GÜCÜ

Cumhuriyetin kuruluşundan beri peşinde koştuğumuz hayalleri Cumhurbaşkanı Erdoğan yönetiminde gerçekleştiriyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “İstikbal göklerdedir” sözünün işaret ettiği beşinci nesil savaş uçağı Devlet Bahçeli’nin isim babası olduğu uçağımıza kavuştuk. Türkiye’nin gururu milli muharip uçağı Kaan ve Hürjet hangardan çıktı. Başkan Erdoğan tarihi günde yaptığı konuşmada “Artık karada, denizde, deniz altında, havada, uzayda her alanda varız. Biz Türkiye’yiz. Milletimizin canına kasteden eli kanlı terör örgütlerinin hiç birine nefes aldırmayız. Bay Kemal bunlarla görüşme yapıyor. Yazıklar olsun. Benim milletim Kandilden destek alana bu ülkeyi teslim etmez” dedi.

Seçime az bir zaman kala yapılan anketlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan önde görülse de Millet İttifakının adayı Kemal Kılıçdaroğlu da yarışta 50+1 yakalamak için efor sarf ediyor.

KILIÇDAROĞLU’NU SİYASETTEN EMEKLİ EDECEĞİZ

Başkan Erdoğan “Bay bay Kemal öğrenecek daha çok yapacak işimiz var. Kılıçdaroğlu çıkmış asgari ücret üzerinden vergi kaldırmaktan bahsediyor. Bir insan bu kadar mı ülkesinden ve milletinden habersiz olur. Bir siyasetçi çalışma hayatına bu kadar mı uzak olur. Uyan da balığa gidelim. Biz asgari ücreti vergi dışı bırakalı neredeyse 1,5 sene oldu. Bay bay Kemal hiç mi gündemi takip etmiyorsun? 14 Mayıs’ta bu trajikomik durumlara da son vereceğiz. Kılıçdaroğlu’nu siyasetten emekli edeceğiz” dedi. Gerçekten yüzyılın ülkemiz için önem teşkil eden 14 Mayıs’ta sandığa giden seçmen oyunu kullanarak bundan sonra ülkeyi kimin yöneteceğine karar verecek. Erdoğan mı yönetecek Kılıçdaroğlu mu? Bunu demokrasi şöleninde 15 Mayıs sabahında göreceğiz.