Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün geçen hafta Başkent seferinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Ergün Ankara’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi, genel merkezdeki makamında ziyaret etti. 2 milyar 425 milyonluk Manisa’ya yapılan projelerin toplu açılış töreni için Manisa’ya davet etti. MHP lideri Devlet Bahçeli yapılan hizmetlerin hayırlar getirmesi temennisinde bulundu ve Başkan Ergün’e çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Ergün Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye Süper Lig

BAŞKENT ÇIKARMASI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün MHP İl Başkanı Murat Öner, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Özel Kalem Müdürü Gökmen Aytaç, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Göksel Topçu, MHP İl Başkan Yardımcıları Cüneyt Tosuner ve Halit Okar ile yaptığı Başkent çıkarmasında Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye yaptığı ilk ziyaret sonrası MHP Genel Merkezinde MHP Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı ziyaret ederek Manisa’ya yapılan büyük yatırımlar ve yapılacak projeler ile ilgili bilgi verdi. Toplu açılış törenlerine de davet etti. Ergün Durmaz’a şampiyon basketbol takımının da formasını hediye etti. Genel Başkan Yardımcısı Durmaz’da Süper Ligde Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımına başarılar diledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün MHP Genel Merkezinde büyük ilgi gördü. Kendisine ilgi ve sıcak bir şekilde karışlayan genel merkez yönetimine ve milletvekillerine teşekkür etti.

GRUP BAŞKANVEKİLİ ERKAN AKÇAY İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Ergün beraberindeki Manisa heyeti ile MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay’ı da ziyaret etti. Manisa Milletvekili Erkan Akçay’a da Manisa Büyükşehir Belediyesinin ve MASKİ Genel Müdürlüğünün hizmetleri hakkında bilgi verdi. Keyifli bir ziyaret sonrası Erkan Akçay Başkan Ergün ve heyetine öğle yemeği ikram ettiğini öğrendim.

BAKANLAR KASAPOĞLU VE KURUM’A DA ZİYARET

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve heyeti Gençlik ve Spor Bakanı Manisalı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u da ziyarette bulundu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığındaki ziyarette MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Manisa Milletvekilleri İsmail Bilen, Mehmet Ali Özkan, Tamer Akkal, Uğur Aydemir, MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı da vardı. Her iki bakanla Başkan Cengiz Ergün Manisa ile ilgili projeleri değerlendirdiler. Başkan Ergün ayrıca İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük’ü ziyaret etti. Başkan Ergün Başkentte yaptığı seri ziyaretlerden memnuniyetini ifade ederek “Manisa’ya hizmete devam. Çalışma azmimizi hiç kimse durduramaz” dedi.