Manisa MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi bağrına bastı. Cumhuriyet Meydanında yapılan büyük ilgi gören mitingde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli “Aday belli, Karar Net Erdoğan” derken büyük alkış koptu. Bahçeli’nin Manisa mitingi görkemliydi. Günlerdir MHP teşkilatı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay genel başkanları Devlet Bahçeli’yi karşılama ve miting programı ile ilgili çalışmalarının meyvesini Cumhuriyet Meydanındaki muhteşem kalabalık ile gördüler. Cumhur İttifakı Bahçeli’nin mitingi ile Manisa’da büyük moral buldu. Bahçeli’nin gelişini ve dünkü mitingi adım adım izledim. Manisa Cumhuriyet Meydanındaki mitingi izlemelerini tavsiye ederim. Sonra seçim gecesi MHP’nin oylarını görünce şaşırmasınlar. Her zaman söyledim. Yine söylüyorum ve yazıyorum. Bu seçimlerde MHP’nin oyları %10 ve üzeri çıkması kimseye sürpriz olmasın. Benden yazması.

CUMARTESİ HİLTON’DA KAHVALTI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Manisa’ya gelişi ile ilgili MHP Yunusemre İlçe Başkanlığı’nın Cumartesi günü Hilton’da düzenlediği sabah kahvaltısına Fikret Taşçı ile birlikte katıldım. Kahvaltıyı Avukat Mustafa Karakaş ile birlikte yaptım. Sivil toplum kuruluşları ve muhtarlara yönelik verilen kahvaltılı toplantıya büyük ilgi vardı. MHP teşkilatı Devlet Bahçeli’nin teşrifleri ile gerçekleşecek olan dev miting öncesi moral depoladığı toplantıya Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Genel Başkan Danışmanı Ruhi Ersoy, MYK Üyesi Mehmet Ödevli, MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Mehmet Güzgülü, Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Hasan Geriter, AK Parti ve MHP ilçe başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve partililer katıldı. MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar ve ekibinin düzenlediği Hilton’daki kahvaltıda Başkan Kutlar katılımlarından dolayı teşekkür etti. İl Başkanı Murat Öner Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay birer konuşma yaptılar. Başkan Ergün yapılan hizmetleri anlattı. MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay da Manisa’ya kazandırdığı prestij projeler ile ilgili Başkan Ergün’e teşekkür etti.

Hilton’daki kahvaltı öncesi Erkan Akçay ile uzun bir aradan sonra bir araya geldik, sohbet ettik.

BAHÇELİ MANİSA’DA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Manisa’ya öğleden sonra gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli önce Hilton Otelinde istirahat etti. Sonra Cumhuriyet Meydanındaki muhteşem kalabalığa hitap etti. Millet İttifakını yerden yere vuran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli moral bulduğu miting sonrası Manisa’ya büyük hizmetler kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Bahçeli’nin bu ziyaretleri ve mitingde gözlemlediğim diğer değerlendirmelerimi yarın yazacağım.