Sabah Gazetesi’nin Evliye Çelebisi üstad Yavuz Donat’ın seçim sürecinin son dönemecinde ansızın Manisa’ya gelebilir. Bugün mü desem yarın mı desem kestiremiyorum. Yavuz Donat üstad son anda haber verir. Ansızın gelebilir diye düşünüyorum. En son Batman’daydı.

Valimiz Ahmet Deniz’in görev yaptığı ilde. Baharı Ege’de karşılayabilir diyorum. Yavuz Donat üstadım bekliyorum. Yavuz Donat üstadımla Manisa’ya her gelişinde şehir turu yapmışızdır. Arşivimdeki fotoğraflar da bunu gösteriyor. Manisa’ya Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık’a ziyarete gitmişiz.

Necmi Temizel ve Ahmet Erken ile Ufuk başkan Manisa Kebabı ikram etmiş. Çok eskilere gidiyorum. Rahmetli Bülent Koşmaz ve Sümer Oral bakanımla birlikte Anemon Otel’de kahvaltı yapıyoruz. Şimdi Kahraman Maraş Milletvekili olan Celalettin Güvenç ile Manisa Valiliği sırasında birlikte Polis Lokali’ne giderken görünüyoruz. Anemon Otelleri zincirinin Onursal Başkanı İsmail Akçura ve Yönetim Kurulu Başkanı Salim Yavaş’la Anemon Otel’de memleket meselelerini konuşuyoruz.

31 Mart’taki yerel seçimlerde Manisa’nın durumu Yavuz Donat Büyükşehir için “Sonucu belli maç” diye yorumlamıştı. Donat üstadın değerlendirmelerinin büyük bölümü Manisa için tutmuştur. Gelirse olmazsa olmaz Hayrullah Solmaz ile de buluşabilir. Ayn-ı Ali’ye uğrar, Sultan Levent’in çayını içebilir. Manisa seni bekliyor Yavuz abi.