Geçen hafta elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden minik sporcu Murat Ege Öztürk’ün acısını yüreğimizde hissederek Pazar günü Mümin Özkasap Stadyumu’na gittik. Hayat gerçekten çok acımasız. Öncelikle genç sporcu kardeşimizin ailesine tekrardan başsağlığı diliyorum.

Allah sabır versin. Kolay değil evlat acısı. Ama dediğim gibi hayat çok acımasız.

Sevinçte var kederde. Pazar günüde Mümin Özkasap stadyumunda sevinç ve hüzün bir arada yaşandı.

Buruk bir sevinç desek daha doğru olur. Yüreğimizde Murat Ege’nin acısı vardı.

Sahada ise fırtınalar estiren Manisa Büyükşehir Belediyespor. Bugsaşspor maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor kendine gelemeye başladığı anladım. Artık uyum sorunu yavaş yavaş aşılıyor.

Geçen sene olduğu gibi takım makine düzenine döndü. Herkes birbirini tamamlıyor. Saha içinde ki uyum ve yardımlaşma üst düzeyde.

İlk yarı maç 5-0 bile olabilirdi. Levent Devrim ve öğrencileri Bugsaşspor’u resmen sahadan sildi. İkinci yarı da oyunu rölantiye aldılar.

Kendilerini yormadılar ve sahadan 3-0 gibi rahat bir skorla ayrıldılar.  Bu maçtaki görüntü beni çok umutlandırdı. Ritmini bulan Manisa Büyükşehir Belediyespor geçen sene olduğu gibi ligin tozunu attıracağa benziyor. Ben bu galibiyetle birlikte bir seri bekliyorum.

Mevlüt Aktan ve yönetimi yaz başında beri geceli gündüzlü çalışmalarının meyvelerini toplamaya başladılar.

Takım iyi oynuyor. Göze hoş gelen bir futbol var sahada. Puanlar 3’er 3’er alınıyor. Daha erken olabilir ama yolun sonu şampiyonluk gibi gözüküyor.

Dediğim gibi daha erken. Uzun bir yol var. Zor maçlar var. Ama Pazar günkü Manisa Büyükşehir Belediyespor’un azmi ve isteği beni umutlandırdı. İnşallah rüzgarı arkasına alan Büyükşehir sezon sonunda ipi göğüsler.

Bu takım başkanından teknik heyetine, futbolcusundan masörüne, tesis personelinden doktoruna kadar şampiyonluğu hak ediyor.

Yolun açık olsun Manisa Büyükşehir Belediyespor. Bu gidişle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün sezon sonu Manisalılara bir şampiyonluk daha yaşatacak.