Transfer şampiyonu Fenerbahçe’de işler iyi gitmiyor. Malatya ve Gaziantep yenilgileri taraftarların çıldırmasına neden olurken Sportif Direktör Emre Belözoğlu kötü gidiş için hala “Panik yok sabır” tavsiyesinde bulunuyor. Teknik Direktör Erol Bulut’la ilgili olarak kulüp için için kaynıyor. Erol Bulut’un ne sebepten olursa olsun eldeki malzemeyi iyi kullanamadığı kriz yönetimini idare edemediği kulüp çevresinde yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Sezon başından Beşiktaş maçına kadar ben Fenerbahçe’nin hem oyununu beğeniyor hem de Süper Lig’in şampiyonluğun süper adayı diyordum. Ben bu görüşte iken karşılaştığım Fenerbahçeli Başkan Cengiz Ergün’e “Fenerbahçe çok iyi” diyordum. Başkan Ergün ise “Ben beğenmiyorum” diyordu. Gel zaman git zaman Fenerbahçe’nin iyi oynadığı futbolu beğenmediğini söyleyen Fenerbahçeli Başkan Cengiz Ergün bugünlerde haklı çıktı. Beşiktaş maçında dökülen, Malatya’ya sahasında 3-0 yenilen Fenerbahçe’nin, Gaziantep deplasmanında da 3-1 mağlup olması camiayı yasa boğdu. Sosyal medyada Başkan Ali Koç’a “Eğer Erol Bulut’u kovamıyorsan o koltukta oturma” diye taraftarlar serzenişte bulundu.

Hafta sonları maçları izlemeden önce oğlum Gökhan ile maçlar üzerinde tahminlerde bulunuyoruz. Gaziantep-Fenerbahçe maçı öncesi de görüş alışverişinde bulunduk. Bana oğlum Gökhan Gaziantep Teknik Direktörü Marius Șumudică’nın hafta içinde verdiği demeçlerden bahsetti ve “Çok atıp tuttu. Fenerbahçe Gaziantep’te farklı galip gelebilir” dedi. Kim diyor? Galatasaraylı oğlum Gökhan. Bir bildiği vardır diye sessiz kalıp Gaziantep-Fenerbahçe maçını izlemeye başladım. Maçı imaj değiştiren ünlü FİFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetiyor. Maçın başında kendisini tanıyamadım. Hakem değişikliği oldu diye Gökhan’a soracağım sırada yakın planda görüntüde Cüneyt Çakır’ı tanıdım. Fenerbahçe’de Erol Bulut’un sahaya sürdüğü 11 sahada varlık gösteremiyordu. Gaziantep karşısında kalede genç Oytun vardı. Genç kaleci şanssızdı. Vetrih’in golüyle daha 10. dakikada Gaziantep öne geçti. Fenerbahçe Pelkas’ın şık golü ile 24. dakikada eşitliği sağladı. 40. dakikada penaltıdan Gaziantep tekrar öne geçti. İkinci yarıda Fenerbahçe bir ara beraberliği yakalayacak direncini sahada gösteriyordu. Gol de attı. VAR iptal etti. Uzatmalarda Kenan’ın frikik golü Gaziantep’in 3-1’lik maç skoru elde etmesini sağlıyordu. Bugüne kadar hakemler ile ilgili konuşmayan Erol Bulut “Bugüne kadar VAR ile ilgili hiç konuşmadım. Bu VAR’daki çizgileri kim çiziyor. Galatasaray ve Trabzon maçlarındaki penaltılara bakınca bizim penaltı pozisyonumuzu ne belirledi?” dedi.

Fenerbahçe üst üste 2, son 6 maçta 4 yenilgi aldı. Camia cadı kazanına döndü. Bu takımı yapan Başkan Ali Koç, Sportif Direktör Emre Belözoğlu ve Teknik Direktör Erol Bulut üçlüsüne tepkiler doruk noktasına ulaşırken taraftarlar Erol Bulut’u hedef tahtasına oturttukları Fenerbahçe’de bugün hafta ortası mesaisi var. Fenerbahçe’nin rakibi geçen haftanın bay takımı Başakşehir. Bugünkü maç çok önemli, Fenerbahçe için yenerse sular durulur. İyi sonuç alamazsa, Başakşehir galip gelirse Fenerbahçe’de ortalık toz duman olur. Erol Bulut takımın başında yine kalır.