Koronavirüs nedeni ile ara verilen Ramazan ayında geleneksel iftarda buluşmayı bu yıl Saruhan Otelde tekrar hayata geçirdik. Olay Gazetesinin patronu Manisa FK’nın sahibi Mevlüt Aktan’ın katıldığı iftar yemeğine Ertan Korkmaz, Esra Kale, Burhan Akdemir, Neslihan Aközgür, Evren Kasırga, Pelin Uğurlu, Onur Yılmaz’ın yanı sıra Olay’da köşe yazarlığı yapan Azmi Açıkdil, Zerrin Ağar, Bülent Hasgönüllü ve Eyüp Zeki Karabulut katıldı.

Saruhan Otelin mutfağından çıkan lezzetli iftar sofrasını beğendim. Otelin müdürü Cihan Dirik’in iftar soframızla ayrı bir ilgi gösterdiği belli oluyordu. Cihan gerçekten Saruhan Oteli iyi yönetiyor. Sosyal yapısının iyi olması Manisa kentindeki bürokrasi sivil toplum örgütleriyle iletişimi mükemmel. O gece de Olay ekibi ile ayrılana kadar ilgilendi. Saruhan Otelin başarılı müdürü Cihan Dirik’e teşekkürler.

MANİSA FK KURTULDU, PLAY-OFF ŞANSINI YAKALAMAYA ÇALIŞIYOR

Manisa Olay Gazetesi yayın hayatını patron Mevlüt Aktan yönetiminde yedi yıldır sürdürüyor. Baş yazarlığını yaptığım gazete haberleri ile sık sık Manisa’da gündemi oluşturuyor. İftar yemeğine patron Mevlüt Aktan katılınca iftar gecesinin sohbeti Manisa FK ile başladı ve bitti. Mevlüt Aktan “Çok şükür kurtulduk. Şimdi play-off hesaplarını gözden geçiriyoruz. Biz kazanmaya devam etmek zorundayız. Sonra da rakiplerimizin maç kaybetmesini bekleyeceğiz. Allahtan umut kesilmez. Futbolda sürprizler her zaman hayata geçer” dedi. Mevlüt Aktan konuştu. Bülent Hasgönüllü, Azmi Açıkdil ve ben dinledik. Patronu uğurladıktan sonra Neslihan Aközgür, Esra Kale, Zerrin Ağar, Ertan Korkmaz, Pelin Uğurlu ve Onur Yılmaz ile Saruhan Otelin bahçesinde kahvelerimizi içtik. Bol bol gündemdeki konuları değerlendirdik. Zerrin Ağar benim Nuray Çevirmeci ile çekildiğim fotoğrafı beğendiğini ifade ederek “Ben de çekilmek istiyorum” dedi. Masada kahkaha koptu. Ben de gel Zerrin çekilelim dedim. Ramazan ayını iyi geçiriyorum. Ne zaman mübarek ayı yarıladığımızı hatırlamıyorum. Geceyi düzenleyenlere teşekkür ederim. Bir daha sağlık sorunları yaşanmazsa gelecek Ramazanda da sağlık ve sıhhat içinde buluşma dileği temennisinde bulunuyorum.