İYİ Parti İl Başkanı Hasan Eryılmaz “Ben istersem giderim. Gideceğim yer bellidir. İYİ Partide Türkiye genelinde en uzun süre il başkanıyım. Allah nasip ederse partime Manisa ve ülkeme Ankara’da hizmet etmek hedefimdir” dedi. Nerede dedi geçen hafta küçük sanayide  Sadık Koçak’ın Köfteci Talat’ın yanında işlettiği Lezzet Lokantasında verdiği iftar yemeğinde. İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz “Tüm üyelerimiz İYİ Partide her makamı hak ediyorlar. Her göreve aday adayı olabilirler. Ben dahil mahkeme kadıya mülk değil. Güzel bir ekibimizle makul siyaset yapıyoruz. Tüm arkadaşlarım da çalışıyoruz. Çalışmamızın semeresini de Manisa’da görüyoruz. On beş bine yakın üyemiz var” şeklinde konuştu.

İKTİDARA HAZIRIZ

Mübarek Ramazan ayında iftardan iftara koşuyorum. 11 ayın sultanı Ramazanda Çapala Mehmet ile Matadordan aldığım pide ile orucumu evde bozmayı bu yıl biraz askıya aldım. Bu yıl dostların ricalarını kırmayarak iftar sofralarında açmaya başladım. İşte o iftarlardan biri de İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz ile birlikteliğimiz. Başkan Eryılmaz Ramazan ayı içinde çeşitli gruplara iftar yemekleri düzenledi. Beni aradı “Ne gün müsaitsen seni aldırayım. İftarda konuşalım” dedi. Bende “Yeni nesil iş adamlarına vereceğin iftar yemeği uygun” dedim. Geçen Perşembe akşamüstü CHP Şehzadeler Belediye Meclis Üyesi Çapala Mehmet ile Söğütaltı kahvesinde otururken İYİ Parti İl Başkanı Hasan Eryılmaz’ın ekibi beni aldı. Küçük sanayi sitesindeki Lezzet Lokantasına götürdü. İftara vakit vardı. Bir köşeye çekilip Manisa siyaset gündeminde uzun süredir görevinden alınacak dedikodularına son vermek için.

“BEN İSTERSEM GİDERİM

 GİDECEĞİM YER BELLİDİR”

Başkan Hasan Eryılmaz’a direkt “İddialar doğru mu ne zaman görevden alınacaksın?” diye söze başladım. İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz benim büyükşehir belediyesinden tanıdığım MHP’de Meral Akşener olayı patladığında direkt yanında hareket eden o meşhur kongrede Manisa’dan Meral Akşener’e destek veren Hasan Eryılmaz önce tebessüm etti ve “Ertuğrul abi genel başkanım Meral Akşener’in GİK üyeleri ve milletvekilleri ve il başkanlarına Ankara’da verdiği iftar yemeğine katıldım. Manisa’da yaptığımız çalışmaları genel başkanıma aktardım ve Manisa’ya yeni döndüm. Genel başkanım Meral Akşener ile uzun süreli yolu beraber yürüyoruz. Ülkemizi kurtaracak lider genel başkanımız Meral Akşener’dir. AK Parti de ülkemize 20 yıldır güzel hizmetler yaptı. Allah razı olsun. Ancak bugün gelinen noktada ülkeyi ve ekonomiyi yönetemediği düşüncesindeyiz. İktadar ekibimiz ve projelerimizle hazırız. Bana gelince ben istersem giderim. Gideceğim yer bellidir. Genel seçimlerden sonra il ve ilçe seçimleri yapılacaktır. Dedikodulara kulaklarım kapalı. Çalışma arkadaşlarımla İYİ Parti’nin Manisa’da başarılı sonuçlar alması için çalışıyoruz. İYİ Parti’nin en uzun süreli il başkanı benim. Şuanda 2023’te yapılacak seçimlerin sandık görevlilerini hazırlamış durumdayız. İYİ Parti’de Türkiye birincisiyiz. Her ay bir genel başkan yardımcısını Manisa’da ağırlıyoruz. Bizim partiye üye olanın nereden gelmesi önemli değil. O andan itibaren İYİ Partinin bir ferdi gözü ile bakıyoruz. Adım adım iktidara yürüyoruz” dedi. İşte Hasan Eryılmaz’ın kendisi ile ilgili çıkarılan dedikodulara verdiği cevap açık ve net. “Ben görevimin başındayım, seçimlere kadar. İYİ Parti’nin Manisa’da iyi sonuç vermesi için çalışıyorum. Hedefim Manisa’dan İYİ Partiden milletvekili seçilmektir” diyor Hasan Eryılmaz. Siyaset ince ve uzun bir yoldur.

LEZZET LOKANTASI

Lezzet Lokantasında iftar mükemmeldi. Lokantanın sahibi Sadık Koçak İYİ Partinin yeni nesil iş adamlarına verilen iftar yemeğinin mükemmel olması için ekibi ile gösterdiği çabayı izledim.Taylan Lokantasında uzun süredir çalışan Sadık Koçak küçük sanayi sitesindeki iki ayrı lokantasında lahmacun ve pide üzerine hizmet veriyor. Bayram sonrası lahmacun ve pide yemeğe gideceğim.