Seçime 15 gün kaldı. Manisa hareketli bir hafta yaşıyor. Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e destek için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Manisa’ya Cumartesi günü geliyor. Büyükşehir’i ziyaret ettikten sonra Cumhuriyet Meydanı’nda halka hitap edecek.

Dün Manisa’ya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Turgutlu, Salihli, Alaşehir’de seçim çalışmalarını sürdürdü. Geceyi Manisa’da geçiren İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, bugün saat 11.00’da Merkez’de, daha sonra Saruhanlı, Akhisar, Gördes, Demirci ve Köprübaşı’nda olacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün dün Selendi’deydi. Hafta başından bugüne kadar büyük Başkan Ergün, Merkez’de seçim çalışmalarını sürdürdü. Yarın Manisa’ya gelecek olan Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin karşılama programını yapıyor. Hareketli bir haftayı geride bırakacağız.

ÖMER BAŞKAN ÇARŞI ESNAFIYLA BULUŞTU

Şehzadeler Belediye Başkanı Cumhur İttifakı’nın adayı Ömer Faruk Çelik Çarşamba gecesi çarşı esnafıyla buluştu. Oreko Otel’de yapılan yemekli toplantıyı değerli kardeşim Hüseyin Kargın, Gürkan Kızıltuğ ve Can Tezer organize etti. Hüseyin Kargın, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e ilk günden itibaren destek verenlerden. Bu seçim sürecinde de yanından hiç ayrılmıyor. Bu organizasyona oğlum Gökhan’ı davet ettiler. Yenilen akşam yemeğinin ardından çarşının nabzını tutan insanlarla soru cevap şeklinde fikir alış verişinde bulunan Ömer Faruk Çelik, “Bundan sonra bir sizden bir benden olmak üzere bu toplantıların tekrarlanmasında fayda görüyorum” dedi.

DOSTLARLA YEMEK

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Salı akşamı dostları ile yemek yerken, ben de İdris Şendil, Renan Çapra, Ahmet Erken ve oğlum Gökhan ile Örenay’da bir araya geldik. Tabii herkesin dostları kendi için kıymetlidir. Oturduk, siyaset üzerine güzel bir sohbet ettik. Zaman zaman sohbetimize Şaban Örenay da katıldı. Ahmet Erken, Cumhur İttifakı’nın Manisa’da büyük şehir başta olmak üzere çok iyi sonuçlar alacağı görüşünü yemek süresinde anlatmaya çalıştı.

SÖĞÜTALTI KAHVESİ’NDE BULUŞTUK

İki gündür sesim kısıldı. Konuşmakta zorluk çekiyorum. Dün Söğütaltı Kahvesi’nde oğlum Gökhan’ın gelmesini beklerken, Çapala Mehmet, Aydın Benlişen, Aydın Besen, Ali Filizkan ve Mehmed Hakkı Özbayır’la bir arada olduk. Aydın Besen, Cumhur İttifakı’nın en fazla savunucusu desem yeridir. Bu arada Ataman Taydaş aradı. İlçelerde AK Parti olarak seçim çalışmalarını yürüttüklerini söyleyerek, “Başkanın Cengiz Ergün’ü seçtirmek için çalışıyoruz” dedi. Ben de AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ataman Taydaş’a teşekkür ettim. Söğütaltı Kahvesi’nde Ali Filizkan ve Mehmed Hakkı Özbayır’la önümüzdeki hafta ilçeleri dolaşma konusunda anlaştık. Seçimin kalbinin nasıl attığını öğrenmek için.