Büyükşehir Belediye Başkanı, sevgili dostum Cengiz Ergün, seçim çalışmaları kapsamında dur durak bilmeden ilçe ilçe geziyor. Salı günü de Alaşehir ve Sarıgöl programı vardı Başkan Ergün’ün. Buradaki seçim çalışmasında önemli bir nokta da vardı.

Tarım ve Orman Bakanımız, Manisalı Bakan Bekir Pakdemirli de, Cumhur İttifakı’nın MHP’li adaylarının yanındaydı. Sayın Bakan, ilçe programlarının ardından akşam saatlerinde düzenlenen mitinge de katıldı.

Cengiz Başkan’a Alaşehir’de de, Sarıgöl’de de ilgi büyüktü. Büyükşehir Belediyemizin başarılı ve çalışkan isimlerinden oluşan basın biriminden gelen fotoğrafları da görünce bir şeyden iyice emin oldum.

Manisa’da Cumhur İttifakı’nın adaylarına teveccüh var. Alaşehir’de Sayın Ali Uçak ve Sarıgöl’de Sayın Necati Selçuk, çalışmalarıyla ve halkın içinde yönetim anlayışıyla kendilerini kanıtlamışlar. Cengiz Ergün’e olan sevgi ise bir başka.

Sarıgöl Cumhuriyet Meydanı’nda meydanın binlerce vatandaş tarafından doldurulmuş olması, gerçekten önemli bir olay. Yıllardır bu mesleğin içinde olan bir isim olarak, bir belediye başkanının bu kadar insanı yalnızca gönüllü olarak meydana topluyor olması, çok az bulunan örneklerden.

Seçimlere birkaç gün kaldı. Ortaya çıkan adaylara başarılar diliyor, sizleri Alaşehir ve Sarıgöl’de gerçekleşen Cumhur İttifakı Mitingi’nin fotoğraflarıyla baş başa bırakıyorum.