Manisa Büyükşehir Belediyespor iki hafta üst üste gerçek kimliğini ortaya koyunca içeride dışarıda iki galibiyet alarak puanını 8’e yükseltti ve lig ikinciliğine yükseldi. Futbolda seri yakalamak önemli. Belediyespor’da Fenerbahçe gibi sonradan açıldı, üzerindeki kara bulutları dağıttı.
Pazar günü Belediyespor 15.30’da aynı puana sahip Çanakkale Dardanelspor ile oynayacak. Çanakkale takımı gençlerden kurulu bir ekip. Sahada basmadık yer bırakmıyor. İleri ucu da tehlikeli. Bu maç zor geçecek. Gerçi hiçbir maç 3.lig’de kolay değil. Büyükşehir Belediyespor’un dikkatli ve sabırlı bir oyunla Çanakkale engelini de geçebilir. Yakaladı galibiyet serisini inşallah devam ettirir.
NİCE YILARA BAŞKAN AKTAN
Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan’ın yaş gününü dün kutladık. Nice yıllara diyelim. Büyükşehir Belediyespor formasını giyenler de Pazar günü başkanına güzel bir galibiyet armağan eder. Bu maçı izleyeceğim.