Bundan büyük mutluluk olur mu? Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün kızı Merve Ergün ile hayatını birleştirdiği Göktuğ Dilbazer’in nikah töreninde duygu yüklü anlar yaşandı.

Baba Cengiz Ergün şehrin belediye başkanı olarak nikahını kıydı. NaturPark’ta kıyılan ve yeni bir yaşama imza atan Merve-Göktuğ Dilbazer’in mutlu günlerine Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz ve oğlum Gökhan ile birlikte katıldım. Manisa NaturPark’ta düzenlenen törene Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur, MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP MYK Üyeleri Mehmet Ödevli, Ali Uçak, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Sabahattin Kalkan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Şahap Mutlu, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslu, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altındağ, Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Teknik Direktör Levent Eriş, Sportif Direktör Levent Devrim, iş insanları Salim Yavaş, Ahmet Erken, Semih Vardarer, Rıfat Sarı, Arif Koşar, Cemal İzci, Akın İzci, Yaşar Coşkun, Hüseyin Akdede ve Oğuz Sümer ilk anda nikahta gözüme takılan davetliler arasındaydı. NaturPark’ta davetlileri Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün ve damadın ailesi Süreyya-Recep Dilbazer ile birlikte konuklarını karşıladılar.

Ömür boyu mutluluğa evet diyen Merve ve Göktuğ’un nikahını kıyan Başkan Ergün nikah akdinde “Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Önce evlatlarıma mutluluklar diliyorum. Büyük kızımın da nikahını ben kıydım. Bugün de küçük kızımın nikahını kıymak bana nasip oldu. Böyle güzel anılar her babaya nasip olmaz. Tekrar mutluluklar diliyorum” dedi. Ben de bu duygu yüklü baba Cengiz Ergün’ün konuşmasını ikinci sıradaki protokolden dinledim. İki ailenin mutlu gününü bir günde köşeme sığdıramam. Bugünlük bu kadar yarın devam.