Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan’ın doğum gününü hafta içinde gazetemiz Olay’da kutladık.

Başkan Aktan’a “İkinci kutlamayı pazar günü 3 puanla yaparız” demiştim. Dün futbol ordusu bekleneni gerçekleştirdi.

Başkan Aktan’a Mümin Özkasap stadında Sarıyer’i yenerek 3 puanla doğum günü hediyesi vermiş oldu. Manisa Futbol Kulübü 5’te 5 yaparak 15 puanla bütün rakiplerine “Bu Lig’in kralı benim” diyordu. Bu mutlu günde üzüntü de vardı. Volkan’ın ikinci yarıda ayağının kırılması Başkan Mevlüt Aktan’ın keyfini kaçırdı.

Dün Aydın Benlişen ve Mahmut Aslan ile maça birlikte gittik. Bugüne kadar hep uğurlu gelmiştik. Sarıyer de dişli bir rakip. Sonuç çok önemliydi. Büyük Başkan Cengiz Ergün geldi. Mümin Özkasap ve Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin ile birlikte maçı izlerken Merkez Hakem Komitesi Üyesi Yunus Yıldırım, İbrahim Aksoy ve Koray Gençerler de maçtaydı. Başkan Cengiz Ergün'ün keyfi yerindeydi. Beraber otururken Başkan Ergün’e “Fener istediğini aldı. Bugün Sarıyer’i yendik mi sevinmenin katmerlisi olur” dedim. Başkan Mevlüt Aktan Sarıyerli yöneticilerle ilgileniyordu. Meğerse Başkan’ın hemşerileriymiş.

Manisa Futbol Kulübü sahaya çıktı. 90 dakika bildiği oyunu oynadı.

Her iki yarıda bir gol attı. Zor maçı sahada istediği gibi yönlendirerek kazanmasını bildi. Büyük futbolcu büyük gol atar. Manisaspor’dan tanıdığım Nizamettin de öyle bir gol atıp Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü sevince boğdu. Maç bitince gazeteye gidip bu yazımı bugüne yetiştirdim. Manisa Futbol Kulübü bu yıl gerçekten kaliteli futbolculardan meydana gelmiş. Önüne geleni yeniyor. Sarıyer galibiyeti sıradan bir galibiyet değil. Samsun maçına bu galibiyet morali ile gidecek Manisa Futbol Kulübü.