Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi, geçtiğimiz Perşembe günü Belediye Başkan Adayları Tanıtım Töreni düzenledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de katılımıyla Ankara Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen bu önemli törene, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Turgutlu, Salihli, Selendi, Kula, Alaşehir ve Sarıgöl belediye başkan adaylarıyla birlikte katıldı.

Atatürk Spor Salonu, MHP Aday Tanıtım Töreni için bir gün önceden gelinlik kız gibi süslenmişti. Manisalılar, hem Cengiz Ergün’e hem de ilçe adaylarına destek olmak amacıyla tam 50 otobüsle deyim yerindeyse Ankara’ya akmıştı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 6 ilçe belediye başkan adayıyla birlikte salona girdiğinde atılan sloganlar ve alkış tufanı, bunun en iyi göstergesi.

2 dönemdir Manisa’da başarıyla belediye başkanlığı yapan Cengiz Ergün, her kesimin takdirini toplayan bir isim. 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde ise bir fark var. AK Parti ile MHP arasında oluşan ve ortak vurgusu beka olan Cumhur İttifakı’nın adayı olarak bu seçimlere girecek Sayın Cengiz Ergün.

Atatürk Spor Salonu’na dönecek olursak. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin salona gelmesiyle coşku ikiye katlandı. Sayın Bahçeli, beka vurgusu yaparak tüm belediye başkan adaylarına başarılar diledi, teşkilatlarına sıkı çalışma mesajı verdi.

Tüm programı Manisa Büyükşehir Belediyesinin Web TV’sinden anlık takip ettim. Basın Danışmanı Cihad Taysi öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi Basın Birimi çok başarılı işler çıkartıyor. Oldukça profesyonel yayın yaptılar. Ankara’daki havayı Manisa’ya en güzel şekilde yansıttılar. Emeği geçen herkesi kutlamak gerekiyor. Ankara’da coşku gerçekten büyüktü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, aday tanıtım toplantısının ardından temaslarına devam etti. Bunları da bir sonraki yazımda kaleme alacağım.