Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Şehzadeler kenti Manisa muhteşem bir kalabalıkla bağrına bastı. Şehre girişinden Cumhuriyet Meydanına gidene kadar yol boyunca büyük ilgi gören Cumhurbaşkanı Erdoğan miting alanını da dolduran coşkulu bir kalabalıkla karşılaştı. Konuşmasında “Bay Kemal’e 5 keçi verin kaybedip geri döner. Böyle birine ülkenin geleceği emanet edebilir mi?” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa’dan ayrılırken gördüğü ilgiden dolayı “MANİSA KARARINI VERMİŞ” dedi. Ben ve Aydın Besen alandaki kalabalığı görünce birbirimize bakarak şöyle dedik “Erdoğan sevgisi bitmemiş devam ediyor” yorumunu dile getirdik ve dedik ki “Kötü gözle bakılan Manisa cumhurbaşkanını böyle bağrına basıyorsa Anadolu insanının sevgisi ise bambaşka olur” Lafı uzatmadan şunu belirteyim. Şehzadeler kentinde Tayyip rüzgarı esti. Cumhur İttifakı kendine geldi.

MANİSA’DA MUHTEŞEM BİR KALABALIK CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I KARŞILADI

Milletvekili aday tanıtım toplantısını beğenmeyen bendeniz bayram sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Manisa’da miting yapacağını duyunca 24 Nisan Pazartesi gününü sabırsızlıkla beklemeye başladım. Pazartesi günü öğleye doğru berber Fevzi’de tıraşımı olup Söğütaltı Kahvesinde çayımı içerken Avukat Mustafa Karakaş ve Zülfikar Gürcan ile Aydın Besen ile sohbet etmeye başladım. Hepimiz Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa’da nasıl karşılanacak, miting alanını doldurabilecek mi üzerinde değerlendirmeler yapıyorduk. Benim AK Parti il teşkilatının hazırladığı cumhurbaşkanımız hoş geldiniz pankartı önünde birlikte fotoğraf çekilelim teklifim kabul gördü. Daha sonra sohbete devam ederek vakit geçiriyorduk. Saat 16.00 sıralarında Aydın Besen “Miting alanına doğru gidiyorum” dedi. Sonra da Zülfikar Gürcan aramızdan ayrıldı. Ben de alana doğru yürümeye başladım. Eline AK Parti ve Türk bayrağını alan meydana doğru yürüyordu. Hava normalin üzerinde sıcaktı. Meydana vardığımda alan dolu göründü. Etrafını dolaştım. Her ara sokaktan alana akın akın gelen vatandaşın Erdoğan’ı dinlemek için meydana girmeye çalıştığını gözlemledim. Bir süre sonra Aydın Besen ile Söğütaltı Kahvesine geldik. İkimiz de “Böyle mitinglerde böyle kalabalıklar görmedik” diye konuşmaya başladık. Ahmet Songüler ve Bilal Demir’i aradım “Durum ne” diye sordum. Her ikisi de “Muhteşem bir kalabalık var” dediler. Zülfikar Gürcan’ı aradım o da aynı şeyleri söyledi. Telefonuma Ahmet Songüler mesajla video çekimi gönderdiğini gördüm. İzleyince hepimiz Cumhuriyet Meydanı tarihi bir kalabalıkla karşı karşıya dedik. Cumhurbaşkanı Erdoğan saat 17.00’da daha Bursa’daydı. Ben ve Aydın Besen kapalı otoparkın karşısında ucuzcu Murat’ın marketinin önünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişini beklerken otoparkın duvarında Manisa’nın üç belediye başkanı Cengiz Ergün, Ömer Faruk Çelik ve Mehmet Çerçi imzalı “Hoş geldiniz Cumhurbaşkanım” yazılı bir pankartla karşılaştım. Saatler 18.00’ı gösterirken semalarda helikopterler belirince Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelmek üzere olduğunu anladık. Aydın Besen ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bulunduğumuz yerden geçerken vatandaşın büyük ilgisini de izleme fırsatını yakaladık. Aydın ile ben evlere giderek televizyondan Erdoğan’ın coşkulu kalabalığa hitabını izlemeye başladık. Başkan Erdoğan yaptıklarını anlattı. Hazırlanan kampanyada kullanılacak videoların Manisa’da halka gösterisi yapıldı. Erdoğan Millet İttifakının bu ülkeyi aydınlığa değil karanlığa götürecek bir yapıya sahip olduğunu yalanla dolanla vatandaşı kandırmaya çalıştıklarını ifade etti ve “Bu ülkeyi kumar masasına teslim edilebilir mi” diye sorunca Cumhurbaşkanı Erdoğan’a halk “Elbette hayır” dedi. Cumhurbaşkanı “Birlikte yola devam mı” diye sorunca büyük bir uğultu içinde yüksek sesle “Evet” denince Erdoğan “MANİSA KARARINI VERMİŞ. 14 Mayıs’ta Manisa’nın Cumhur İttifakından yana oy kullanacağından eminim” dedi.

ERDOĞAN ŞEHZADELERİN KİRAZI İLE KÖPRÜBAŞI’NIN ÇİLEĞİ İKRAM EDİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşma sonrası Vilayette bir süre kaldı. Kendisine Şehzadeler kirazı ve Köprübaşı’nın çileği ikram edildi. Erdoğan yakın çevresine Manisa’da gördüğü ilgiden memnun kaldığını belirttiğini de öğrendim. Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa’dan ayrılırken AK Parti teşkilat yöneticilerine de teşekkür etti. Meydanlardaki güzel kalabalığın ne kadarının seçimde Cumhur İttifakı için sandığa yansıyacağını 14 Mayıs’ta atılan oylarla 15 Mayıs sabahı görmüş olacağız.