Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ilk kez bana açıkladı. “Manisa Organize Sanayi Bölgesi kavşak projesini yapacak” dediği projenin yapımı için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sait Türek bir araya geldiler ve protokol imzaladılar. Manisa OSB’deki trafiği rahatlatacak projenin yapımına hemen başlanacağını öğrendim. Hayırlı uğurlu olsun. Birlik ve beraberlikten bereket doğar demişler. Başkan Ergün’e Manisa OSB Başkanı Sait Türek’e teşekkürler. Bugünkü yazıma Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün 17 ilçe mahalle muhtarı ile bir araya gelen muhteşem organize ile devam ediyorum. Manisa Büyükşehir Belediyesi fuar alanındaki 1088 muhtarı bir araya getirenlere önce teşekkür ediyorum.

ALİ UÇAK MUHTARLARA SESLENDİ

Fuar alanına gittiğimde MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak ile karşılaştım. Toplantıya katılan muhtarlara dağıtmak için hazırladığı broşürde bana bir bak dedi. Muhtarlara hitaben yazdıklarını okudum. Ali Uçak’a mükemmel dedim. MHP Manisa Milletvekili Adayı yaş sebze ve meyve ihracat rekortmeni Ali Uçak Manisa’nın 17 ilçesinin 1088 muhtarına diyor ki “17 ilçemizin bereketli topraklarının her karışına güzel insanlarına sevdalı olduğumuz Manisa’mız için rüyalarımız hiç bitmedi. Manisa’mızın birbirinden güzel mahallelerine hizmet etmek için görev başında olan seçilerek kutsal vazifeyi üstlenen siz değerli muhtarlarımız ile siyasi görüş ayrımı yapmadan şehrimiz ve mahallelerimize hizmet yolunda birlikte çalışmak için buradayım. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da sizlerin sorunlarını yetkili bütün mercilere aktarmak için hep beraber yol yürüyelim. Manisa Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere yetkili tüm kurumlarımızla sıkıntılarımızın ve isteklerimizin hızlıca çözülmesi için köprü vazifesi üstleneceğim. Çünkü ben göreve kendim için değil memleketimiz için talip oldum. Gece gündüz demeden çalışarak Manisa’mızı hak ettiği değere ulaştıracağız. Bir hayalimiz var. Birlikte başaralım” dedi.

MANİSA 30 BÜYÜKŞEHİR ARASINDA HEP İLK SIRADA

Manisa’nın 17 ilçesinin muhtarları ile birlikte oldum. Kendi mahallemin muhtarı Muharrem Bey ile birlikte fotoğraf çektirdim. Turgutlu’dan gelen yılların gazetecisi Tuncer Yılmaz ve oğlum Gökmen ile muhtarlar ile birlikte yemek yedim. Başkan Ergün, Erkan Akçay, Ali Uçak ile il başkanı Cüneyt Tosuner ile seçim üzerine bol bol konuşma fırsatım oldu. Büyük Başkan Ergün ve Ali Uçak ile birlikte toplantı salonuna girdim. Başkan Ergün “2009 yılından bu yana sizlerle beraber olmaktan güzel Manisa’mıza hizmet ediyor olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Manisa Merkezinde 34 yıldır yapılmayan imar planlarını hayata geçirdik. Manisa’ya 6 milyar 120 milyonluk yatırım yaptık. 14 Mayıs seçimlerinde Erkan Akçay’ı her şeyden önce Türkiye diyerek yola çıkan memleket sevdalısı binlerce insanımıza iş imkanı sağlayan ihracatta adeta marka olan ve ülkemize böylesi değerli katkıları sağlayan Ali Uçak kardeşimizi ve onunla birlikte Şehnaz Güvendik Arık Hanımefendiyi ve diğer arkadaşlarımızı milletvekili olarak Ankara’ya göndermek için desteklerinizi bekliyoruz. 14 Mayıs seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi. Erkan Akçay ve Ali Uçak muhtarlara hitaben birer konuşma yaptılar. Muhtarlar da can kulağı ile kendilerini dinlediler. Muhtarlar toplantısının organizesinde emeği geçen Büyükşehir’in her kademesinde çalışanlara teşekkürlerimi sunuyorum.

KILIÇDAROĞLU BUGÜN MANİSA’DA, AKŞENER PAZAR GÜNÜ GELİYOR

Siyaset sahnesinde seçimde 24 saatin önemli olduğu dönemde bugün Millet İttifakının adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu saat 18.00’da Cumhuriyet Meydanında olacak. Sağında İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu solunda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile taraftarları ile buluşacak. 7 Mayıs’ta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de yanına Mansur Yavaş’ı alarak Manisa’da olacak.