Bahadır Yenişehirlioğlu avukat, Akhisarlı. Yıllarının bir bölümünü adliye koridorlarında geçirmiş. Sonra ruhunda yer alan şair ve yazarlık kimliğini geliştirmiş. Son Hasat, Beyaz Usta Siyah Çırak, Kara Güneş, Hünkarım gibi eserleri ile roman yazarı unvanı ile İstanbul’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın radarına girince yıllar önce hayal ettiği AK Parti Manisa Milletvekilliğine kavuşmuş ve Başkan Erdoğan tarafından AK Parti Grup Başkanvekilliği ile ödüllendirilmiş. Manisa’da AK Partinin yeni yüzü olarak Şehzadeler kentinde partinin derlenme ve düzelme çalışmalarına başlamışken Afyon yolunda talihsiz bir kaza geçirerek ölümden dönen AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahar Yenişehirlioğlu iyileşir iyileşmez soluğu memleketinde aldı. Yenişehirlioğlu’nun Bozköy’de Çamlıca Kafedeki basın mensupları ile buluşmasına Cemal Alat ile birlikte gittim. Kendisi ile sohbet ettim. Emeklilerin sıkıntısını dile getirdim. Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu “Emeklilerin sorunlarına meclis açılır açılmaz el atacağız. Yeni yıla emeklilerin sorununu maaşlarına güzel bir zam yaparak biraz olsun çare bulacağız” diyor. Yenişehirlioğlu Manisa-Ankara arasının gelecek yıl hızlı trenle 3 saate düşeceğini basın toplantısında dile getirdi.

YENİŞEHİRLİOĞLU YENİ ANAYASA VURGUSU YAPTI

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahar Yenişehirlioğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi yeni anayasa konusuna değindi. Meclis açılır açılmaz yeni dönemde en önemli maddenin sivil anayasa konusu olduğunu dile getiren Yenişehirlioğlu “Milletimizin refahını yükseltecek, hukukun üstünlüğünü, çoğulculuğu, adaleti, hakkaniyeti tahkim edecek, her bir vatandaşımızın özgürlüklerini garanti altına alacak, gençlerimizin geleceklerine umutla bakmayı sağlayacak, Türkiye yüzyılına yakışacak şekilde hazırlayarak milletimize kazandırma gayreti içinde olacağız. Mecliste uzlaşma sağlayamazsak halka gideceğiz” dedi.

TEŞEKKÜRLER BAHADIR YENİŞEHİRLİOĞLU

Ne kadar teşekkür etsem az. Sokak köpekleri konusuna değindiği için. Evimizin kapısını açmakta sokak köpeklerinin saldırısı ile karşı karşıya kalmış bir Manisa’da yaşıyoruz. Hiç kimsenin umurunda değil. Hayvan sevgisini destekleyenlerden korkan ve hiçbir şey yapmayan yetkililerle karşı karşıyayız. AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahar Yenişehirlioğlu bu konuda sorulan soruya “Hayvan hakları denilen bir şey var. Gelişen zaman içeresinde hem onları sağlıklı tutarak aynı zamanda da vatandaşın güvenliğini sağlayacak çalışmamız var. Bazen iş öyle bir noktaya gidiyor ki hayvan savunuculuğu insanın önüne geçiyor. Sabah okula giden bir çocuğu köpeğin kovalaması, ısırması doğru bir şey değildir. Bunu söylediğini zaman korkunç bir çeteleşme var ve linç kampanyasına tutuluyorsunuz. Ben hayatım boyunca doğru bildiklerimi hep söyledim. Avrupa sokaklarında köpek var mı? Linç edilmeyi göze alarak meclis gündemimize gelecekte daha sağlıklı bir düzenleme yapacağız” dedi. Ağzına sağlık Yenişehirlioğlu. Hayvan sevgisi diye diye insan sevgisini unutturmaya çalışılan bir ortam yaratılmak isteniyor. İnşallah yeni yılda sokak köpeklerinden kurtuluruz.