Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in günlerdir bir ayağı Manisa’da bir ayağı da deprem bölgesindeydi. Mübarek Ramazan ayını yarıladığımız bugünlerde Şehzadeler Belediyesi Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta depremzedelere iftar ve sahur sofrası kuruyor. Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e orada görev yapan personelinden Allah razı olsun. Gönül zenginlikleri bol olsun. Başkan Çelik Manisa’ya da hizmetlerini ekipleri ile birlikte başarılı bir şekilde sürdürüyor. Geçenlerde Çavuşoğlu Mahallesinde yapımı tamamlanan çok amaçlı salon muhtarlık binası ve doktor evi projesi hayata geçirildi. Çavuşoğlu Mahallesinde bir tören düzenlendi. Törene Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP İlçe Başkanı Şener Özten, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Tarım İl Müdürü Metin Öztürk, İlçe Müftüsü Adem Dabur, meclis üyeleri, Çavuşoğlu Muhtarı Fahri Sağır ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Mahalle Muhtarı Fahri Sağır yapılan hizmetlerden dolayı Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkürlerini sundu. Başkan Çelik’te “Böyle güzel bir tesisin açılışından dolayı sizlerle birlikte bir arada olmaktan çok mutluyum. 3 milyon liraya mal olan tesislerde vatandaşlarımız hem de öğrencilerimiz tüm etkinliklerini yapabilecekler” dedi. Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara da tesislerin hayırlı olmasını diledikten sonra kurdele kesildi. Sonra kurulan sofralarda iftar açıldı. Sohbetler edildi. Çavuşoğlu Mahallesi halkı yapılan hizmetlerden memnuniyetini Başkan Çelik’e dile getirdiler.

ŞEHZADELER BELEDİYESİ İLE ADIYAMAN BELEDİYESİ KARDEŞ OLDULAR

Hafta içinde Şehzadeler Belediyesinin meclis toplantısı vardı. Ben de toplantıya katıldım. İki başkan yardımcısı Ahmet Songüler ve Fatih Baybatur ile meclisteki alınan kararlara tanıklık etmiş oldum. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik deprem bölgesindeki çalışmaları ile ilgili meclise bilgi sundu. Nisan ayı toplantısında Şehzadeler Belediyesi ile Adıyaman Belediyesinin kardeş şehir olmaları da mecliste kabul edildi. Mecliste çeşitli komisyonlara da yeni üyeler seçildi. İYİ Parti meclis üyeleri ikiye bölününce bazı komisyon üye seçimleri kapalı zarf usulü oylama ile yapıldı. Mecliste de bu durum ilk defa yaşanıyormuş.

İFTAR YEMEĞİ

Meclis toplantısı sonrası Başkan Çelik meclis üyelerine Teras 2’de iftar yemeği verdi. Başkan Çelik ile iftar yemeğinde sohbet etme fırsatını da yakaladım. İftarımı Ahmet Songüler, Fatih Baybatur ve Atilla Efendioğlu ile birlikte açtık. Çapala Mehmet ve Yenal Yıldırım ile de siyaset üzerine konuştuk. İftar yemeğinden sonra Çapala Mehmet ve ben Söğütaltı Kahvesine gittik. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Avukat Zülfikar Gürcan, Mustafa Karakaş ve kuyumcu Serdar ve kasap Taner ile birlikte çaylarımızı içtik ve Ramazan sohbetlerine koyulduk. Allaha çok şükür sağlık ve afiyet içinde Ramazanı yarıladık.

MİLLETVEKİLİ LİSTELERİ

14 Mayısta yapılacak olan seçimler için partiler yeni dönem milletvekili listelerini Pazar günü saat 17.00’a kadar YSK’ya sunmuş olacaklar. Dananın kuyruğu Pazar akşamı saat 17.00’dan sonra kopmuş olacak. Her partiden listelere girenler mutluluk tablosu çizecekken giremeyenler partilerine ateş püskürecekler.